Take a fresh look at your lifestyle.

“Хліб горить, люди можуть загинути”: у Чорткові – масштабна пожежа на хлібокомбінаті (ФОТО, ВІДЕО)

0 128
Відео з пожежі, яку серед ночі добре видно в Чорткові, розмістили в Фейсбуці. Зокрема, про подію написав екс-радник міністра МВС Михайло Апостол.
“Ось так горять склади КХП держрезерву в Чорткові, де «миші з’їли зерно». ДСНС робить все можливо, щоб вогонь не поширився на ближні з ним будівлі, та найскоріше його локалізувати”, – написав під відео Апостол.

За даними рятувальників, 28 грудня о 18:33 надійшло повідомлення про пожежу складського приміщення в місті Чортків на вулиці Білецька. Спочатку до місця події було направлено чергові відділення 6 державної пожежно-рятувальної частини, 22 державного пожежно-рятувального поста та автодрабину.

Згодом у ДСНСповідомили, що гасіння пожежі триває, не допущено розповсюдження вогню на склад паливно-мастильних матеріалів залізничного депо.

В коментарях до відео, розміщеного у групі Підслухано в  Чорткові, місцеві повідомляють, що горить Чортківський КХП. Водночас люди не забули і сумнівні схеми, коли нестачу зерна на КХП списали на мишей.

“Минулого року миші пшеницю з‘їли, а цього року вирішили підпалити…”, – розмірковує Віта Горбачевська.

Водночас Михайло Загородний звернув увагу, що пожежа може мати й плачевні наслідки, а отже не час для різних домислів та іронії.

Основні сили зосереджені на захисті від вогню другої частини складської будівлі та поруч розташованої будівлі залізничного депо. До місця пожежі направлено пожежний потяг з Тернополя.

О 20:50 пожежу складської будівлі на території комбінату було локалізовано на площі 1 тис. 300 м кв. Жертв та постраждалих немає.

Продовжуються заходи з ліквідації пожежі. До гасіння залучено 35 осіб та 8 одиниць техніки ДСНС.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.