Take a fresh look at your lifestyle.

Тепер ніхто не вижене: волонтер з Чернівців придбала будинок для вагітної жінки з 3 дітьми

0 693

Відомому волонтеру з Чернівців, засновниці центру доброти для мами і дитини “Місто добра” Марті Левченко, вдалось купити будинок для одинокої, вагітної матері з 3 дітьми.

Нещодавно у своєму фейсбук волонтер оголосила про збір коштів для Катерини, одинокої, вагітної матері з 3 дітьми.

Жінці вдалось вирватись від чоловіка тирана, який зловживав спиртними напоями, застосовував до жінки фізичну силу, та зраджував їй. Оскільки Катерині не було куди іти, вона попросилась у стару хатину, в своєму селі, і працюючи на перших порах вагітності віддавала за неї обумовлену суму. Однак на дев’ятому місяці вона не має змоги працювати, а значить – і платити гроші за житло.

“Ванюша, Кірочка і Вікуся щодня чують, як мама шукає кошти, випрошує час на оплату, стукає у всі двері. Я щаслива, що вони постукали у наші з вами двері, бо розумію, що жінка з дітьми у безвиході! Я дізналася в голови села і соціальних служб – Катя з дітьми дійсно може от-от опинитися на вулиці. Після пологів їй може просто не бути куди піти”, – повідомила Марта Левченко.

Фото: Марта Левченко

Жінці вдалось власними силами назбирати 2500 тисяч доларів США, які вона віддала господарці будинку, однак необхідно було ще 4500 тисячі доларів США. Тому волонтер звернулась до людей з проханням про допомогу одинокій матері, з купівлею хатинки у селі. Всього за 3 дні спільними зусиллями волонтерці вдалось зібрати необхідну суму.

“Світ невпинно змінює доброта! Дякую всім хто став частинкою чуда для Каті і її дітей! Тепер у них буде свій власний дім, і ніхто ніколи не вижене їх на вулицю. Ми зібрали необхідну суму на придбання хати! Отак виглядає щастя, ви чудесні”, – повідомила Марта Левченко у своєму фейсбук.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.