Take a fresh look at your lifestyle.

Таємний мільйонер: скільки заробляє ведучим шоу «Миру навиворіт» Дмитро Комаров і на що витрачає?

0 862

Дмитро Комаров – відомий український мандрівник та телеведучий. Його знають мільйони українців та з задоволенням дивляться його програми.

Шлях до успіху

Дмитро так любить подорожувати що це його наштовхнуло на створення власного шоу “Світ навиворіт”. Вона розповідає про маловідомі куточки та традиції нашої планети, зазвичай приховані від очей туристів.

До програми “Світ навиворіт” мандрівник вже встиг побувати у більш ніж 20 екзотичних країнах світу. До речі у свою першу експедицію Комаров, ризикуючи вклав свої гроші.

“Я готовий був жити-спати-є на роботі, тільки щоб робити« Світ навиворіт ». Діяв навмання. Знімав так, як, на мій погляд, було б цікаво дивитися. “

І ця програма досі має популярна та успішна. У 2020 році програма відзначила своє десятиліття на телебаченні. а цей час, перебуваючи місяцями далеко від будинку, працюючи в важкодоступних місцях, перебуваючи в екстремальних умовах, Дмитром Комаровим і його вірним оператором Олександром Дмитрієвим було відзнято 12 сезонів.

Скільки заробляє головний мандрівник країни

Мандрівки принесли Дмитру не тільки популярність, але і великий заробіток. За його словами його річний прибуток – 123 млн гривень. А щомісячний дохід з відеоблогу становить 100 тисяч гривень.

На що Дмитро витрачає гроші

Останнім часом Комаров придбав в Україні житло за $ 150 000 і розкішну квартиру за $ 350 000. З автомобілів мандрівник віддав перевагу повнопривідному Land Rover Defender. Дмитро також володіє банківськими рахунками.

Особисте життя

Дмитро Комаров обрав собі в дружини переможницю конкурсу “Міс Україна 2016” Олександру Кучеренко. Їх весілля пройшло в Ізраїлі в 2019 р

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.