Take a fresh look at your lifestyle.

Декілька днів не дожила до дня народження: під Вінницею в ДТП загинула 15-річна дівчина

0 1 970

15-річна студентка загинула у страшній ДТП у Вінницькій області. Мирослава та її хлопець поспішали на фотосесію але на машині потрапили у смертельну аварію.

Дівчина не дожила кілька днів до свого дня народження.

Смертельна ДТП трапилася 13 січня на об’їздній дорозі неподалік Вінниці. Там в аварію потрапило аж три авто, в одному з них була 15-річна Мирослава та її хлопець. Дівчина, на жаль, загинула на місці а її 23-річний хлопець зараз знаходиться у лікарні.

Сама дівчина була родом з міста Бершадь, Гайсинського району. Була єдиною дитиною у батьків, та зі слів її рідних завдяки модельній зовнішності її запрошували на фотосесії. У день трагедії вона поспішала на фотосесію.

Також Мирослава була дуже талановита та вчилася в коледжі за класом вокалу.

“Вона демонструвала зачіски, макіяж. Цього разу вона якраз поспішала, щоб зніматися. Дуже раділа, розповідала мені, що зазвичай макіяж роблять студенти, стажери, а тут запросила сама майстер”, — каже мати дівчини.

“Вона була дуже здібна. Вчителька музики часто брала її на конкурси, у неї залишилася велика папка з грамотами, багато кубків”, — розповіла жінка.

Мама дівчини припускає що аварія могла статися через слизьку дорогу та сніг. Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 286 – порушення правил дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого (передбачає до 8 років позбавлення волі).

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.