Take a fresh look at your lifestyle.

Потонулу на Водохреща жінку знайшли, моторошні кадри: “тіло було в 1 кілометрі від…”

0 2 993

На 9 день пошуків вдалося розшукати тіло жінки, яку забрала течія під час купання на Водохреща. Вона загинула на очах у своїх чоловіка та дітей.

Подія сталася на річні Оредеж, Ленінградської області (Росія).

У цей страшний день жінка попарилася у лазні та захотіла скупатися в ополонці. Але вона не розрахувала того що течія дуже швидка. За декілька секунд рідні зрозуміли що сталося та спробували їй допомогти але вже було пізно.

Все це сталося на очах у її двох маленьких дітей. Чоловік кинувся за нею але його чуть самого не потягнуло під лід.

Аж через 9 днів рятувальникам вдалося знайти тіло жінки. Її знайшли за 150 метрів від Різдвяного мосту вниз за течією. А це приблизно в кілометрі від ополонки.

“Найстрашніше, що у дітей на очах на все життя мамин стрибок у воду( і розуміти що там мама…. дуже співчуваю всім рідним і близьким! дітям дай Бог зміцніти і навчитися жити далі! сказати звичайно легко….. Царство Небесне, Нехай земля буде пухом”.

” Дуже шкода, шкода діточок. Я бачила інший ролик, як вони сильно плакали. Мама, мама, мама кричали. Я сама плакала. Співчуття рідним! Тримайтеся, кріпіться рідні!!!”, ” У цій трагедії найбільше шкода дітей їм мати більше ніхто не замінить. Мати в нашому світі і є Ангел хранитель”, – писали до коментарях слова співчуття користувачі Мережі.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.