Take a fresh look at your lifestyle.

Сім років як немає Кузьми Скрябіна. Підбірка рідкісних фото Андрія з сім’єю

0 2 741

Рівно 7 років тому, 2 лютого 2015 року Україну сколихнула страшна новина.

У ДТП на трасі Кіровоград-Кривий Ріг загинув Андрій Кузьменко (Скрябін).

Мільйони українців пам’ятають Андрія як веселого та добродушного музиканта. Він не боявся говорити гострих слів на публіку і рубав, як-то кажуть у народі “правду-матку”.

Його неймовірне почуття гумору та щирість заполонили серця багатьох українців та досі його згадують з теплотою.

Однак мало хто знає, яким був Андрій в особистому житті. Представляємо вашій увазі унікальні фото Кузьми Скрябіна у колі родини, дружини, донечки та батьків.

Андрій Кузьменко був дуже дбайливим чоловіком та батьком. В інтерв’ю різним телеканалам та виданням, він не раз зізнавався, що Новий рік завжди зустрічає з донечкою та дружиною. “Кошти, що можна заробити на новорічних корпоративах, ніколи не замінять справжнього сімейного тепла”, – говирив Кузьма.

Скрябін не приховував, що у дитинстві був доволі сором’язливим, і саме такою була його Бася (донечка Марія-Барбара).

В одному з інтерв’ю, народний кумир колись зізнався, що дуже любить Барбару Брильську (як Польщу і все польське). Кузьма був закоханий в її образ у легендарній кінострічці «Іронія долі, чи З легким паром». Говорять, що саме це стало приводом дати своїй донечці одне з імен Барбара.

Доньку Кузьменко виховував дуже мудро, вважав, що всьому можна навчити словом без фізичних покарань. Кузьма говорив: “Дівчат треба любити, а пацанів можна і відлупити”.

Через рік після смерті Андрія його дружина, Світлана, розповіла, що найбільше їй не вистачає його почуття гумору.

Вони були не просто чоловік і дружина, а величезні друзі. Андрій міг телефонувати Світлані по 10 разів на день.

Нас пов’язувала якась енергетика, не знаю, космiчна — не космiчна, але… Нам було добре разом” — розповіла вдова Кузьми після його смерті.

Гроші для Андрія завжди були другорядними. Він виступав майже кожному селі в Україні, в кожному глухому закутку, дуже часто дававав благодійні концерти без копійки прибутку. Дружина завжди ставилась до цього з розумінням.

Треба триматися — от i все. Починаєш потихеньку щось робити, робити i… стараєшся знову жити. Так, жити” — говорить Світлана після смерті чоловіка.

Кузьма любив пахати день і ніч, отримуючи від того кайф. Це передалось від батьків. Мама казала маленькому Андрієві, що чим більше він буде зайнятим в дитинстві, тим більше в нього буде вільного часу, як той стане дорослим.

Батьки Андрія Кузьменка

Як же не вистачає такої світлої людини! Нехай земля тобі буде пухом, наш любий Кузьма…

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.