Take a fresh look at your lifestyle.

Шокуюча жорстокість: у школі живцем замурували кошенят (фото)

0 143

У одній з тернопільській шкіл у підвалі замурували кошенят та кішок. Про це повідомляє громадська організація “Зелена сила”.

Активісти громадської організації повідомляють що адміністрація школи не дозволяла дітям та батькам підгодовувати котиків.

” В Тернопільській школі 28 за наказом директорки кішок та кошенят замурували живцем. Так повідомляють “Зеленій силі”. «Педагоги» цієї школи нічого не знають про гуманність, емпатію та про «Закон про жорстоке поводження з тваринами», або свідомо його порушили!11 грудня частину безпритульних кішок, які довгий час мешкали на території навчального закладу та у його підвалах, адміністрація закладу на чолі із директоркою виставили на мороз, а частину живцем замуровано.

Також попередньо заборонялося небайдужим людям підгодовувати котиків. Мабуть в надії, що ці помруть від голоду. Коли люди просили дати доступ до підвалу, щоб визволити тварин, директорка школи відмовилася”, – ідеться у повідомленні. – “Чого ми можемо чекати від дітей, якщо педагоги подають такий приклад жорстокості?”

Активісти зазначають, що звернуться із заявами в поліцію і Міністерство освіти.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.