Take a fresh look at your lifestyle.

25-річний чоловік напідпитку намагався спалити будинок, в якому знаходилися батьки

0 241

Перед тим, як підпалити будинок син ножем поранив матір.

У селі Старий Косів що на Прикарпатті був затриманий нетверезий 25-річний чоловік, що підпалив будинок де на той час знаходилися його батьки.

Перед цим вчинком, чоловік посварився з батьками. Він ножем вдарив матір а потім намагався підпалити будинок. Батькам допомогли вибратися сусіди, також намагалися втихомирити п’яного чоловіка.

Тепер йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

 «Правоохоронці встановили, що пожежа сталося внаслідок того, що 25-річний чоловік, який проживав у будинку, розкидав у кімнатах пляшки із легкозаймистою речовиною. Напередодні між підозрюваним і його батьками виник конфлікт, у ході якого син схопив ніж і наніс колото-різані рани матері, а після цього вирішив спалити житло разом з батьками. Сусіди викликали поліцію та допомогли батькам вибратися з палаючого будинку, а до приїзду правоохоронців втихомирювали зловмисника», – йдеться у повідомленні прес-служби поліції.

Будинок повністю знищений вогнем. Батьків забрала швидка у лікарню. У батька виявлені опіки тіла а у матері ножові поранення завдані нетверезим сином.

Слідчі затримали нетверезого чоловіка. У його крові виявили 0,74 проміле алкоголю, що в 3,7 раза перевищує норму. Наразі йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 194 ККУ (умисне знищення або пошкодження майна). Санкція статті передбачає позбавлення волі до десяти років.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.