Take a fresh look at your lifestyle.

Побив до смерті і закопав: на Донеччині співмешканець жінки вбив її 3-річного сина, а вона приховала злочин

0 271

На сполох забила бабуся дитини, яка помітила її відсутність.

У Донецькій області вітчим вбив 3-річного сина своєї співмешканки, тіло склав у пакет і закопав. Про вбивство дитина знала її мати, але покривала свого співмешканця.

Про це повідомляє поліція Донецької області.

Зник 3-річний хлопчик з інвалідністю

До поліції Курахового Донецької області звернулася жінка і повідомила про зникнення її 3-річного онука. За словами заявниці, її донька не могла їй пояснити, куди подівся її син.

За словами бабусі хлопчика, вітчим та матір і раніше жорстоко з ним поводилися, тож вона запідозрила, що дитину просто вбили.

“Зателефонувала доньці дізнатися, як діти. Вона мені сказала, що віддала сина його біологічному батькові. Я запідозрила, що вони його вбили, бо й раніше з ним жорстоко поводилися“, – розповідає бабуся.

Оперативники встановили, що малюка вже понад тиждень немає на світі. Вбивцю дитини правоохоронці викрили за лічені години.

“Було встановлено, що в квартирі мешкає 30-річна жінка з трьома дітьми та її співмешканець. Подружжя не працює, обидва вживають наркотики. Загалом у багатодітній родині виховуються п’ятеро дітей віком від 1,5 до 9 років, проте двоє старших живуть із бабусею в іншому місті. Поліцейські виявили, що вдома немає трирічного сина. Було відомо, що хлопчик має інвалідність і не ходить. Мати плуталася у свідченнях і надала неправдиву інформацію щодо осіб, яким вона нібито віддала малюка. Оперативники карного розшуку, слідчі та інспектори з ювенальної превенції перевірили кожну з її версій, які не підтвердилися“, – розповідають у поліції

Правоохоронці опитали сусідів і коло знайомих, встановили хронологію подій, зібрали речові докази та з’ясували, що до злодіяння причетний вітчим.

Побив безпорадну дитину до смерті, а тіло закопав

Так, в ніч проти 25 січня зловмисник побив безпорадну дитину. Коли малюк перестав подавати ознаки життя, чоловік загорнув його у простирадло та поліетиленовий пакет, виніс до покинутої дачної ділянки та прикопав під землею та снігом.

“Я коли прокинулася, спитала, де малий, він мені сказав, що малого немає”, – розповідає мати хлопчика.

Підозрюваний намагався заплутати слідство, мовляв, хлопчик помер, а він просто його поховав, але результати судово-медичної експертизи довели, що дитина від травм голови.

29-річного фігуранта затримано .

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.