Take a fresh look at your lifestyle.

Ну нарешті… це спасіння для людей: владі України вдалося домовитися про гуманітарний коридор з Маріуполя

0 2 386

Росіяни погодили гуманітарний коридор з Маріуполя на середу, 20 квітня.

З повністю зруйнованого міста насамперед вивезуть жінок, дітей та літніх людей.

Міністерка з питань реінтеграції окупованих територій Ірина Верещук попередила, що можуть відбуватися зміни щодо маршруту та години запланованого коридору, тож закликала стежити за офіційними повідомленнями влади.

Як повідомила Верещук, гуманітарний коридор із Маріуполя через Мангуш і Бердянськ до Запоріжжя має відкритися у середу пообіді. Усі, хто хоче сьогодні виїхати з Маріуполя мають зібратися на 14:00 на розі вулиць Таганрозька та 130-ї Таганрозької дивізії.

«З огляду на катастрофічну гуманітарну ситуацію в Маріуполі, саме на цьому напрямку ми сфокусуємо наші зусилля сьогодні. Нам вдалося попередньо домовитись про гуманітарний коридор для жінок, дітей та людей похилого віку. Збір у Маріуполі сьогодні, 20 квітня, з 14:00 на розі вулиць Таганрозька та 130-ї Таганрозької дивізії», – написала Верещук.

Мер Маріуполя Вадим Бойченко повідомив ще дві локації, де людям можна підсісти в евакуаційні автобуси, –це на проспекті Перемоги, 1 (біля заводоуправління «Азовсталі») та на бульварі Шевченка (на кільці біля Порт-Сіті)

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.