Take a fresh look at your lifestyle.

Майже тиждень думав про те, чи писати. Але напишу. Я все розумію. Але якщо ви приїхали в гості, отримали дах та захист, то не думайте, що…

0 761

Я витратив майже тиждень на роздуми про написання. Але я напишу. Не судіть суворо. Напередодні їздив до Чернівців. З гуманітарних та особистих питань.

За три дні об’їздив всю країну. За кермом по 12 годин. Кропивницький, Умань, Вінниця, Хмельницький, Чернівці. Бар, Гайсин, села, яке я б ніколи не відвідав у своєму попередньому житті.

Почну і закінчу з Чернівців. Місто переповнене біженцями. Всі кафе, готелі, вулиці переповнені людьми.

Дівчина з мелірованим волоссям, собака під пахвою, плюшевий костюм «Juicy Couture» (ненавиджу. плюшевий одяг. з обліпкою на дупі). Хлопчики в «підстрілених» штанях і з ноутбуками зайняли всі заклади харчування.

Діти кричали навколо столу при повному потуранні батьків. Бабусі та дідусі в готельному номері вночі. Автомобілі категорично суперечать правилам дорожнього руху.

Правильно, це тоді, коли ви приходите до місцевого самоврядування чи волонтеруєте і кажете: «Чим ми можемо допомогти?».  Для нашої спільної перемоги.

Як кажуть місцеві: «Може, нехай старі дрова заберуть?».

Я не буду продовжувати. Це стосується і Дніпра. Ми готові допомогти всім без винятку. Але спочатку спасибі тим, хто хоче підтримувати порядок і розуміє, що тут йому ніхто нічого не винен.

Тому що всі рахунки має оплачувати росія, ну а не такі, як ви, які несуть тягар цієї страшної війни. Сподіваюся, я правильно передав свій досвід.

Про це написав Борис Філатов.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.