Take a fresh look at your lifestyle.

Чим кросівки для бігу відрізняються від звичайних?

0 107

З кожним роком популярність бігових кросівок зростає буквально у геометричній прогресії. У цьому немає нічого дивного, адже й справді взуття такого формату дуже цікаве з погляду практичності, зручності та комфорту. Обов’язково зверніть увагу і на той факт, що в нинішніх реаліях практично кожен з нас може дозволити собі придбати якісне та комфортне взуття за найнижчими цінами. Ми ж сьогодні говоритимемо з Вами про те, в чому різниця між звичайним біговим взуттям та взуттям для щоденного носіння.

У чому різниця між кросівками звичайними і для бігу?

Насамперед варто відзначити те, чому ми створили цей огляд. Справа в тому, що часто люди купують бігові кросівки для щоденного носіння. Зазвичай це закінчується погано. Бігові кросівки дуже швидко зношуються, що створює величезний дискомфорт і неприємні відчуття по ходу носіння. При цьому слід пам’ятати, що саме використання бігового взуття може повною мірою убезпечити ногу під час бігових тренувань, але не в щоденному використанні.

Важливо завжди використовувати речі в межах їх цільового призначення, це дозволить повною мірою реалізувати потенціал взуття та забезпечити комфорт та зручність під час носіння. Також обов’язково зазначимо і той факт, що у нинішніх реаліях це не проблема взагалі. І так, приступимо до огляду і відповімо на питання, чим відрізняється бігове взуття від звичайної?

Насамперед варто відзначити фактор ваги. Практично будь-яке бігове взуття важить набагато менше взуття для щоденного носіння. Багато в чому це пов’язано з тим, що взуття такого формату використовується у тренувальному процесі, коли вага дуже важлива. Навіть зайвий грам у майбутньому під час тренування матиме вагу. Це перша відмінність.

Відмінність друга, не менш характерна, це матеріали. У виробництві сучасного бігового взуття використовуються продумані та сучасні матеріали, які провітрюються та максимально легкі. Щодо кросівок на кожен день, то там уже інший пріоритет. Як правило, вони мають високий рівень міцності, комфорт і зручність. Матеріальна база таких кросівок дозволить Вам повною мірою експлуатувати взуття та не морочитися з приводу таких речей, як знос, практичність тощо.

Що стосується того, взуття з яких матеріалів варто вибирати, то в біговому варіанті пріоритетним буде полімер та сітка. Вони легкі та добре провітрюються. Що стосується щоденних моделей, то там може бути шкіра, текстиль, замша та багато інших тканин, які будуть служити Вам вірою та правдою протягом тривалого часу.

А якщо ви у пошуках якісних та зручних кросівок для бігу то радимо вам звернути увагу на кросівки Asisc. Ви зможете підібрати собі кросівки які відповідатимуть вашим особливостям та вимогам, а головне – допоможуть зберегти здоров’я вашого тіла під час бігу.

Підошовний блок – ще одна характерна особливість

У сучасних реаліях важливо правильно продумати використання взуття. Наприклад, підошва бігових моделей має високий рівень міцності, комфорт і гнучкість. Підошва для моделей щоденного носіння допоможе Вам досягти певного комфорту та зручності по ходу носіння.

Зверніть увагу на той факт, що в нинішніх реаліях практично кожна людина знає, наскільки важливо використовувати саме надійну підошву у щоденному носінні. Важливо, щоб така підошва була виконана з жорсткого та грубого матеріалу. Це, у свою чергу, помітно продовжить термін служби кросівок і зробить процес носіння приємним.

Що стосується взуття для бігу, то там основним пріоритетом у цьому напрямку стала саме можливість використання саме гнучкої підошви, оскільки гнучка підошва не дасть гомілкостопу сильно втомлюватися внаслідок тривалого навантаження. Дивно, чи не так?

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.