Take a fresh look at your lifestyle.

“Залишилася дружина та дві донечки”: у боях із російськими окупантами загинув відомий кіборг-десантник Руслан Боровик

0 408

У боях із російськими окупантами на сході України загинув киянин, гранатометник 95-ї бригади Десантно-штурмових військ, «кіборг», захисник Донецького аеропорту, знаний військовий та фотограф Руслан Боровик.

Про це повідомляють рідні Героя України на його сторінці у Facebook.

«Найбільше за все Він любив Україну, своїх чудових доньок та дружину. Любив дивитися на світ через призму своєї камери та робити чудові фотографії…

Місяць тому отримав контузію, але не покинув своє відділення та продовжував палити техніку російських окупантів. Руслан Боровик – врівноваженість, порядність та в будь-яку хвилину готовність прийти на допомогу це Людина з великої літери.

Війна забирає найкращих – повідомив журналіст Ярослав Бондаренко.

Навіть під час важких боїв знаходив можливості фотографувати події. У 2015 році вийшов альбом «ДАП» зі світлинами ветерана. Виставка його фоторобіт проходила у Верховній Раді.

У червні 2020-го світлини Боровика були представлені на фотовиставці «Героїчна оборона Донецького аеропорту (2014-2015)».

Після демобілізації Руслан працював у Київському міському центрі допомоги ветеранам АТО при КМДА, активно займався спортом, бігав марафон, брав участь у Маршах захисників.

У Боровика залишилися дружина і дві малі доньки. Меншу – Ганнусю – запам’ятали, коли вона на Марші захисників 2020 року танцювала перед колоною ветеранів-десантників, яку очолював батько.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.