Take a fresh look at your lifestyle.

Прибирання квартир від Сleaninglviv

0 19

Клінінгова компанія «СleaningLviv» працює з 2015 року. Прибирання квартир у Львові – це основний напрямок компанії. Якісне прибирання за доступними цінами.

  1. Професійна хімія та техніка
  2. Не змінюємо ціну у процесі робіт
  3. Гарантуєм ідеальну чистоту

Як ми проводимо прибирання квартири

Прибирання за планом

Клінінг квартири проводимо зверху вниз, уникаючи повторного прибирання очищених місць. Спочатку ми прибираємо кімнати розташовані далі від входу. Наприкінці прибирання ванної кімнати, туалету та коридору. У роботі використовуємо лише нові серветки для прибирання. Якщо працює бригада клінерів, вони розподіляються за зонами. Ми не проводимо прибирання паралельно з іншими бригадами зі збирання меблів, ремонту або електрики.

Кімнати

У вітальні, спальні, робочому кабінеті та інших житлових кімнатах прибираємо пил, протираємо фасади меблів, відкриті та порожні ящики, полиці. Пилососимо м’які меблі, диван, крісла, матрац. Робимо вологе прибирання міжкімнатних дверей, протираємо плінтуси, підвіконня. Після завершення клінінгу кімната закривається до закінчення робіт.

Ванна та туалет

У ванній кімнаті та туалеті миємо кахельну плитку на підлозі, у генеральному прибиранні миємо плитку на стінах. Робимо дезинфекцію раковини, ванни, душової кабіни, унітазу. Моє дзеркало, скляні поверхні кабіни за допомогою інвентарю Unger. Очищаємо поверхні від водяного каменю, вапняного нальоту професійною хімією Про-Брайт. Додатково можемо почистити міжплиткові шви кахельної плитки парогенератором.

Кухня

Для прибирання кухонного гарнітуру ми використовуємо низький лужний засіб. Видаляємо залишки їжі, що пригоріла, на плиті, жирні плями на кухонному гарнітурі. Очищаємо фасади скринь від побутових забруднень. Наводимо лад на стільниці, миємо раковину, змішувач. Прибираємо пил на обідньому столі, миємо підлогу.

Прибирання квартир для фізичних та юридичних осіб

Прибирання для агенції нерухомості

Чисту квартиру легко продати або здати в оренду. Навести лад і зробити генеральне прибирання після орендарів або помити квартиру перед продажем допоможе клінінгова компанія. Ми пропонуємо обслуговування квартир агентства нерухомості за договором із прогресивною знижкою на всі наші послуги клінінгу. Наші прибиральники приїдуть на об’єкт у будь-який район Львова з усім необхідним інструментом, зроблять прибирання. Після цього квартира буде готова до показу покупців. Клінінг за договором, розрахунок вартості після огляду.

Прибирання корпоративних квартир

Пропонуємо клінінг корпоративних квартир на регулярній основі. Прибирання не повинне відволікати ваших співробітників від роботи. Наші прибиральники підтримуватимуть чистоту, створюватимуть затишок у квартирі. Працюємо за договором, клінінг за графіком. Привозимо свої миючі засоби та інвентар. Оплата на розрахунковий рахунок після кожного прибирання.

Прибирання для будівельної компанії

Наша компанія готова виконувати прибирання житлової та нежитлової нерухомості, у тому числі квартири, котеджі, багатоквартирні будинки після будівництва та ремонту. Якщо ви займаєтеся ремонтом або будівництвом, ми готові прибирати на ваших об’єктах нерухомості. Прибирання квартир після ремонту або будівництва виконується регулярно. Ми маємо необхідний інвентар, пилососи, миючі засоби. Приберемо плями, миємо вікна, чистимо квартиру від білого пилу.

Прибирання квартир приватних осіб

Наш сервіс позбавить вас господарських справ по дому. Співробітники компанії приїдуть у призначений час, наведуть лад, помиють квартиру після ремонту або зроблять генеральне прибирання. Нам важливо щоб у квартирі була гаряча вода та електрика, решту ми привеземо з собою. Ви можете замовити прибирання всієї квартири або локальний клінінг кухні, кімнати чи санвузла.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.