Take a fresh look at your lifestyle.

Карма в дії: в Україні ліквідували окупанта, який мріяв “влаштувати Бучу” в кожному місті

0 517

Старший лейтенант російських військ Віктор Булатов у дописі від 18 травня погрожував “влаштувати Бучу від Харкова до Львова”.

Через 11 днів після цього окупанта ліквідували українські захисники.

27-річний офіцер повітряно-десантних військ Росії, який розповідав у соцмережі про власні варварські мрії, був родом з Архангельська. Його смерть підтвердив губернатор Архангельської області Олександр Цибульський, інформують російські ЗМІ, передає 24 канал.

Десантника Булатова посмертно нагородили “орденом мужності”

Вже після смерті десантника Булатова нагородили “орденом мужності”. В чому саме полягала сміливість окупанта, окрім бажання вбивати цивільне населення, не уточнили.

Пост з “бажанням влаштувати Бучу” росіянин опублікував у травні
Обурливий пост старший лейтенант опублікував 18 травня, проілюструвавши його фото, де він з другом в цивільному одязі посміхаються в автівці.

Даєш Бучу в кожне хо**ятське місто від Харкова до Львова! – написав Булатов.

Після цього допису росіянин повоював ще 11 днів. 29 травня стало відомо про його загибель. Жодної конкретики більше нема – лише вказано, що це сталось “під час виконання військового обов’язку”.

В рідній області загарбника його назвали “найкращим генофондом”

Тим часом після повідомлення про загибель Булатова в його рідній Архангельській області спалахнула “істерика в соцмережах”. Місцеві жителі просили “припинити кровопролиття”, але не через те, що гинуть невинні українці, а тому, що “Росія втрачає свій генофонд”. Як альтернативу пропонували забирати для участі у так званій “спецоперації” тих, кому біля 50.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.