Take a fresh look at your lifestyle.

“Стихія забрала життя Міші, його сестри Аліни та її подружки Вероніки”: на Тернопільщині попрощалися з загиблими у нещасному випадку

0 13 168

Троє людей загинули внаслідок стихії у Тернопільській області.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС України.

31-річний Михайло Ібрагімов, його двоюрідна сестричка 13-річна сестричка Алінка Шевчук та її подружка-однолітка Вероніка Павлишин, донечка старости с. Ліщанці, загинули. Всі троє їхали в автомобілі ВАЗ, і їх знесло у річку. Місцеві кажуть, що це скоріш не річка, а невеликий потічок.

І навіть старожили не пригадують такої біди, якої наробила стихія напередодні. Село ніби почорніло від горя і завмерло. Тут 14 червня проводжатимуть в останню путь Михайла та Вероніку. Алінку того ж дня поховають поблизу Тернополя – дівчинка проживала у Березовиці та навчалась у школі №8.

«11 червня 2022 року о 21.40 до рятувальників надійшло повідомлення, що в селі Ліщанці Бучацької ТГ Чортківського району внаслідок сильної зливи потоком дощової води знесло з дороги легковий автомобіль, у якому перебували троє людей.

Прибувши до місця події, рятувальники виявили, що автомобіль, перевернутий на дах, знаходиться у воді неподалік проїжджої частини дороги, людей в машині не було. Пошуки організували вздовж русла річки», – йдеться у повідомленні.

Згодом, близько шостої години ранку, у воді виявили тіло водія, чоловіка 1990 року народження. Пізніше, за 5 км від місця, де був автомобіль, знайшли тіло дівчини, а трохи нижче за течією виявили загиблою ще одну неповнолітню. Обоє дівчат 2009 року народження.

Загалом до пошуків залучили більше 50 осіб, фахівців національної поліції та місцеве населення, а також пошуково-рятувальне відділення аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Тернопільській області.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.