Take a fresh look at your lifestyle.

На Львівщині 21-річний чоловік спробував зарізати таксиста, бо не мав грошей для розрахунку

0 2 102

21-річного дрогобиччанина визнали винним у замаху на вбивство. Він вдарив кілька разів львівського таксиста.

як стало відомо, молодик зробив це, бо не мав грошей щоб розрахуватися за поїздку. Тепер він засуджений на 8 років тюрми.

Як відомо, Дмитро Мацигін хотів поїхати в Солонку зі Львова. Там він мав зустрітися з дівчиною. Там молодик змінив свої плати та захотів поїхати в село Наварія. Там Жмитро дістав ніж та наніс 8 ударів по тілу водія та втік.

Поранено таксиста врятував водій, який проїздив повз та побачив закривавленого чоловіка. Він викликав медиків та поліцію.

Дмитра Мацигіна затримали біля Приміського вокзалу у Львові. Він розповів що в ту ніч захотів поїхати до дівчини, яка живе у Солонці. Як він розповів, вона мала заплатити за таксі. Але дівчина до нього не вийшла  і тоді він змінив маршрут у Сторону села Наварії, яка теж до нього не вийшла. Коли він помітив що двері авто заблоковані, почав наносити удари ножем-брелком.

У суді дівчина з села Наварія розповіла що вона познайомилась з Дмитром у соцмережах, але вживу ніколи не бачила. В ту ніч він подзвонив і сказав що їде до неї. Він не знав її точної адреси і дівчина сказала шо не вийде. Після цього він ще раз подзвонив їй та сказав що він п’яний і підрізав таксиста. Також що тікає полем.

Дмитра Мацигіна судили за статтями про замах на вбивство. Дослідивши матеріали справи, суддя Володимир Мусієвський визнав його винним у замаху на вбивство та ув’язнив на вісім років тюрми. Його також зобов’язали виплатити водію таксі 115 тис. грн компенсації. На вирок ще може бути подана апеляція.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.