Take a fresh look at your lifestyle.

Риболовля – з чого почати?

0 226

Рибалка – це заняття, яке здається простим. Обладнання та добрих намірів ловити рибу недостатньо.

Ви повинні мати знання про методи риболовлі, залежно від області води або інших обставин. У цій статті ми покажемо вам, як вибирати обладнання, залежно від ваших конкретних завдань. А якщо ви шукаєте місце де можна знайти великий вибір обладнання для риболовлі, тоді вам на сайт https://maxfishing.ru/. Там ви побачите великий вибір на будь який смак та бюджет.

Риболовля на річці

Річка є водосховищем, яке викликає труднощі у недосвідчених рибалок, хоча б через її непередбачуваність. Вудки з однією котушкою може бути недостатньо. Багато досвідчених рибалок використовують фідерні палиці, їх характерною особливістю є великий радіус дії, що перевищує навіть 4 метри. Це особливо корисно у широкій річці. Jaxon випускає цікаві моделі – міцні, жорсткі та, насамперед, легкі.

Прикладом вудки від цієї марки є Jaxon Cantara Feeder. Легка вага (347 грам) і викид 90 грам завдовжки 3,6 метра роблять рукоятку придатною як для проточної, так і стоячої води. Вудка особливо рекомендується для лову коропа на приманку. Це дозволяє контролювати лобі навіть великого екземпляра. Ідеально підходить для методу Method Feeder, винайденого в Англії, яка стає все більш популярною на польських річках.

Хто сказав, що риба нудна, і ти сидиш весь час в одному місці? Болонський метод, який потребує постійного руху та динамізму, має дедалі більше прихильників. Таким чином, ви можете ловити рибу та спалювати калорії. Щоб болонський метод давав результати, йому потрібне обладнання.

Стрижні Болоньєзе називають просунутими рибальськими інструментами, зазвичай телескопічними моделями з великою напрямною стартера та типовим відхиленням піку. Найдовші болоньєзе мають від 6 до 8 метрів. Компанія Jaxon також виробляє гарну модель в цьому випадку – вудку вудлища Arcadia Tele Bolo TX 4. Телескопічна вудка з омлетом і класичною рукояткою котушки добре підходить для лову поплавця на великій відстані.

Риболовля на морі

Польщі дуже пощастило мати доступ до моря і багато людей ним користуються. Деякі люблять лежати на пляжі, інші стрибають на хвилях, і для рибалок це просто найбільша з вод для завоювання. Багатьом туристам влітку також хочеться рибалити у гарних краєвидах.

Якщо ви збираєтеся полювати з пляжу або пірсу, вам знадобиться вудка довжиною понад 5 метрів та значною вагою для закидання (до 200 г). Також варто пам’ятати про котушку, захищену від шкідливого впливу солі. Трохи коротше достатньо при лові з човна.

Наприклад, Konger Carbomaxx Pilk 2,4 метра 100-250 грам – відмінний варіант для тріски. Більші екземпляри цього виду можуть перемагати зі слабкими ціпками, але не з цією моделлю. Це насамперед солідно та елегантно закінчено. Він оснащений направляючими SiC, золотими омлетами та ергономічною ручкою із високоякісної пробки.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.