Take a fresh look at your lifestyle.

Зеленський приголомшив кількістю депортованих українців до РФ і знущаннями окупантів з них

0 365

Президент Володимир Зеленський розповів скільки українців насильно вивезли до росії з окупованих територій.

Ця цифра – приблизно 2 мільйони українських громадян. У них відбирають документи та залякують.

Президент також повідомляє що на росії створені так звані фільтраційні табори, через які примушує проходити людей на окупованих територіях.

“Десятки тисяч людей там залишаються. Молоді жінки там зникають. Думаю, всі ви розумієте, що з ними там відбувається”,- сказав президент України.

Крім того, за його словами, за попередніми даними, росіяни вивезли сотні або й тисячі дітей. Він зауважив, що “точної цифри ніхто зараз не назве”.

Водночас, достеменно відомо, що усіх примусово вивезених українців позбавляють засобів зв’язку, у них відбирають документи. Їх залякують і намагаються заселити у віддалених районах Росії, аби їм було максимально складно повертатися на Батьківщину.

“Просто уявіть цю кількість – два мільйони людей. Стільки наших людей уже вивезено до росії. Усіх цих вивезених людей позбавляють засобів зв’язку, у них відбирають документи, їх залякують і намагаються розвезти по віддалених районах Росії, щоб їм було максимально складно повертатися додому. Як ми потім зберемо наш народ з усіх тих місцин, куди людей примусово вивезли?”, – сказав Зеленський.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.