Take a fresh look at your lifestyle.

“Засунь гроші Путіну в д*пу”: у Польщі водій висадив нахабну росіянку з автомобіля

0 1 772

Жительку Москви водій Bla bla car висадив з машини коли вони їхали з Польщі до Німеччини.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук розповіла Ірина Кобильченко, яка була присутня при цій ситуації.

З її слів, вона знайшла машину у Bla bla car, тож разом з нею їхали ще інші люди.

За словами Ірини, вона через додаток Bla bla car знайшла автомобіль, тож разом з нею їхали інші люди. Вона зговорилася з приємною дівчиною, родом з Таджикистану.

“Поки їхали з нею, розповіла, що поїхала звідти у 2019 році через проблеми із зарплатами та корупцією, залежного від РФ президента та низького рівня освіти. Через деякий час в авто сіла ще одна жінка. Виявилося, що вона з Москви, а у Берлін їде до сестри за покупками, тому що “незабаром через цих американців не буде, що вдягнути”, – написала жінка.

Тоді всі в машині переглянулися. Практично зразу всі сказали що не поїдуть з цією жінкою.

Тоді росіянка посміхнулася та запропонувала 100 євро водієві та додала: “Це за цих, менше народу буде”. Водій її не зрозумів, тоді вона простягнула йому 200 євро і сказала: “Так зрозуміло? Це тобі. Поїхали”.

Зі слів Ірини чоловік нервово щось сказав турецькою, кинув гроші їй в обличчя та відчинив двері щоб вона вийшла. Потім відкрив багажник, вийняв з нього її валізу та грюкаючи дверима сів за кермо.

Після цього пасажири спитали водія що він сказав тій жінці. Він відповів: “Щоб засунула ті гроші своєму Путіну в д*упу”.

Ірина додала, що всі пасажири дісталися до Берліна у гарному настрої.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.