Take a fresh look at your lifestyle.

СБУ затримала львів’янина за підтримку Путіна і російської агресії

0 309

СБУ затримала мешканця Львова, який поширював у соцмережі «Однокласники» матеріали про підтримку військової агресії Росії.

А також він закликав до встановлення «Федеративної республіки Україна», також звертався до Владіміра Путіна і називав себе його виборцем.

Як повідомили в понеділок, 1 серпня, в СБУ та прокуратурі Львівщини, львів’янин на своїх сторінках в соцмережі здійснював інтернет-пропаганду про «визвольне» вторгнення окупаційних військ, поширював ворожі наративи в підтримку загарбницької політики Кремля та дискредитував Збройні сили України.

«Також чоловік неодноразово брав участь в інформаційних акціях Росії та закликав до припинення існування України і створення на частині її території держави із назвою «Федеративна республіка Україна», – розповіли в СБУ.

Речниця СБУ Львівщини Роксолана Яворська уточнила, що затриманий 58-річний львів’янин поширював антиукраїнські дописи у соціальній мережі «Однокласники», офіційно забороненій в Україні. Експертиза підтвердила, що поширені ним матеріали містили публічні заклики, спрямовані на порушення основ національної безпеки.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.