Take a fresh look at your lifestyle.

Як дізнатися, які квіти подобаються дівчині?

0 315

Якщо ви давно знайомі, то дівчина напевно вже розповіла, що вона божеволіє від лілій, а троянди вважає банальністю. І порадувати її ви можете навіть не даруючи їй ці квіти особисто, а зробити їй сюрприз будучи далеко від неї. У цьому вам допоможуть квіти з доставкою у Львові. І тоді вона точно буде усміхатися та думатиме про вас кожного разу коли бачитеме їх у вазі у себе вдома.

Але якщо ви тільки познайомилися і хочеться її здивувати, то це питання актуальне і вам знадобляться ці способи, щоб дізнатися, які квіти вона любить. І у цій статті ми допоможемо це дізнатися.

1. Найпростіший спосіб

Можна не винаходити колесо, а безпосередньо запитати дівчину, які квіти вона любить. У цьому випадку помилитись буде неможливо. Щоб зберегти сюрприз, подаруйте букет не відразу, а за якийсь час, коли дівчина вже забуде, що ви питали про квіти.

 

2. Найкращі друзі дівчини

Якщо квіти потрібно дарувати вже зараз і немає часу чекати, коли вона забуде про питання про улюблені квіти, радимо звернутися до подруг. Зазвичай дівчата обговорюють свої улюблені квіти і хтось із її друзів згадає, з яким захопленням вона розповідала про милий букет із польових квітів.

 

3. Соціальні мережі знають все

Наприклад, у Instagram дівчат зустрічаються фото ромашками. А якщо б вона не любила ці квіти, то б не фотографувалася з ними.

4. Найважливіше у деталях

Дівчата часто самі натякають на те, які квіти люблять – треба лише це помітити. Згадуйте: вчора вона розповіла, як подрузі на день народження хлопець подарував 51 червону троянду, на заставці телефону стоїть фотографія дівчини з букетом із різнокольорових троянд, а коли ви познайомилися, вона у розмові згадала, що любить запах троянд. Тут висновок очевидний: вам потрібні класичні троянди. Колір краще вибрати той, який на заставці, туди вона не додала те, що не подобається. Або беріть мікс 🙂

 

5. Операція під назвою: “Квіти для мами”

Ведіть дівчину на прогулянку повз квітковий магазин і ненароком кажіть:

“О, у нас у сім’ї традиція – дарувати мамі подарунок щодругого понеділка місяця. Як думаєш які квіти подарувати? Що краще: класичні троянди чи незвичайний букет?

Імовірно, близька до 100% дівчина назве ті квіти, які сподобалися б їй.

Якщо подруг ви ще не знаєте, соціальні мережі нічого не говорять про улюблені кольори, а на запитання про подарунок для мами дівчина відмовляти — залишається класичний варіант із трояндами.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.