Take a fresh look at your lifestyle.

Оля Полякова з нецензурною лайкою на Лисій горі спалила свій кокошнік (відео)

0 564

Відома українська співачка Оля Полякова назавжди “розпрощалася” з минулим.

Вона більшу частину своєї кар’єри носила російський кокшнік, розпрощалася з “русским миром”.

Вона це зробила, спаливши кокшнік на Лисій горі, таким чином виконавши обряд. Оля, одягнена у білу сукню та віночок на голові, спалилп російський кокшнік викинувши у вогонь.

“Раніше для мене був просто головним убором, тим, що прикрашало мою голову, то сьогодні це символ тієї культури, яка прийшла до нас з війною. І цьому не місце в нашій Україні, не місце в моїй костюмерній. Я хочу прочитати заклинання, щоб всі, хто приходить сюди з війною, щоб на кордоні в них віднімалися руки і ноги, щоб в них лопнула голова. І як казав класик, ві***біться від нас”, – емоційно висловилася знаменитість.

Оля Полякова спалила російський кокошник / © пресслужба каналу

Співачка Полякова зізналася що тепер у її житті та творчості буде нова сторінка. Вона зізналася, що випустить україномовний альбом та слухачі її просто не спізнають.

Оля Полякова спалила російський кокошник / © пресслужба каналу

“Нова сторінка, нова Оля Полякова, нові пісні та україномовний альбом. Я на це чекаю з великим натхненням, адже нам треба розвивати свою культуру, шукати тут творчі сили та енергію. Моя наступна пісня має назву “Все буде добре, Оля”, вона про те, що життя продовжується”, – поділилася співачка.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.