Take a fresh look at your lifestyle.

Інструктор з йоги Зюзь Андрій Юрійович: “10 причин чому йога корисна для вашого здоров’я”

0 22

Йога  – східна практика, покликана поєднати в єдину гармонію душу та тіло людини. Статистика показує, що у Великій Британії на це вкрай корисне заняття жителі витрачають близько 800 мільйонів фунтів щорічно.

Чи не малі суми, чи не так? Користь йоги є незаперечною і кожна людина може додати від себе кілька пунктів, які привнесла в його життя ця філософія. Сьогодні ми розглянь основні плюси від заняття йогою.

Твій духовний наставник Зюзь Андрій Юрійович

А якщо ви зараз в пошуках спеціаліста своєї справи, то радимо вам звернутися до такого інструктора як Зюзь Андрій Юрійович. У його власній студії ви можете прийти як початківець, так і як любитель йоги. А досвідчені інструктори допоможуть вам насолодитися часом займаючись йогою.

Користь йоги

1. Поліпшення загального стану тіла та органів людини.
Одна з небагатьох практик, що дозволяє знайти внутрішню гармонію, тим самим «підлікувати» зношені органи та налагодити їхню роботу. Люди, які серйозно займаються йогою не курять і не вживають алкоголь у надмірних кількостях. Їх головною метою стає здоровий спосіб життя у всіх його проявах.

2. Геть стреси та негатив.
Саме цей вид східної гімнастики дає можливість повністю поринути у свій внутрішній світ, розібратися з проблемами, що давно накопичилися, і нерозв’язними питаннями. Гармонія із собою та природою, зв’язок із простором та досягнення рівноваги, вміння зберігати спокій навіть у найекстремальніших та несприятливих ситуаціях. Ось чого прагнуть досягти практикуючі люди.

3. Гімнастика для хворих суглобів та втомленої спини.
Мало хто знає, але завдяки йозі можна лікувати своє тіло, а зокрема всілякі суглоби та спину. При чому досвідчені практики можуть досягати не меншого ефекту, ніж при медикаментозному лікуванні.

4. Ідеальна постава.
Так, величезна кількість вправ створені для того, щоб якнайкраще зміцнити м’язи спини і зробити хребет рівнішим, а поставу рівнішою.

5. Схуднення.
Звичайно, йога – не найшвидший спосіб скинути зайву вагу, тому що вправи виконуються в повільному темпі, але вона сприяє прискоренню обміну речовин, який з роками сповільнюється.

6. Очищення.
Як було зазначено вище, з допомогою спеціальних вправ відбувається тренування великої кількості органів. Це стосується і системи травлення. А ще за постійних занять виводяться токсини.

7. Зміцнення імунітету.
Під час практики відбувається прискорення циркуляції лімфи, натомість підвищується імунітет.

8. Поліпшення роботи мозку.
Концентрація уваги, покращення здатності мозку запам’ятовувати, здатність скинути стрес – це вплив вправ на мозок.

9. Підходить для будь-якого віку та фізичних здібностей.
Завдяки величезній кількості рухів розпочати свій розвиток у мистецтві йоги може практично кожен.

10. Де завгодно, коли завгодно.
Прив’язки до місця чи часу немає. Однаково корисна у час доби і вимагає спеціалізованого устаткування. Це просто універсальний засіб для здорового способу життя.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.