Take a fresh look at your lifestyle.

Як вибрати триммер для волосся

0 21

Якісний триммер для волосся дозволить перетворити рутинний догляд на легкий ритуал. Гострий та зручний інструмент легко підрівняє волосся та дозволить створити потрібний образ. А як його вибрати, розкажемо нижче.

Тримери бувають спеціалізованими та універсальними. В останніх є насадки для:

  • волосся;
  • бороди та вусів ;
  • тіла;
  • брів;
  • носа та вух .

Мультитримери хороші для тих, хто стриже машинкою і носить бороду / вуса. А ті, хто ходить у перукарню, можуть вибирати модель із насадкою лише для рослинності на обличчі. Насадки для вух та носа також потрібні не всім.

Таким чином, спочатку потрібно визначитися з необхідними насадками. Не варто переплачувати за зайві, якщо вони не потребують. Також якщо у вашій електробритві є вбудований триммер, окремий інструмент може і не знадобитися.

Широкий асортимент триммерів ви можете знайти в інтернет магазинах (https://comfy.ua/trimmers/type_for_volos__trimmer-dlja-ushej-i-nosa/). Тут ви можете знайти різноманітні триммери з різними насадками згідно з вашими побажаннями та бюджетом.

Звертаємо увагу на технічні характеристики

Тип живлення

Більшість моделей мають інтегрований акумулятор. Завдяки цьому користуватися приладом можна будь-де квартири, брати його в дорогу і мити водою. Якщо берете таку модель, важливо звертати увагу на час роботи. Зазвичай це 30-80 хвилин.

Якщо пристрій може працювати недовго (20–30 хвилин), його потрібно буде заряджати буквально щоразу після використання. Може статися так, що заряду не вистачило на обробку другої половини особи. Тримери з малопотужним акумулятором повинні вміти працювати і від мережі, тобто тоді, коли їх поставили на зарядку. Не всі моделі підтримують таку можливість.

Моделі, що працюють лише від мережі, менш автономні, зате не слід стежити за рівнем заряду.

Тримери на батареях мають невелику потужність. Як правило, вони можуть підстригати тільки волосся в носі та вухах. На тривалішу роботу звичайних батарейок не вистачить.

Кількість рівнів стрижки

Від цього параметра залежить, який образ ви зможете створити. Довжину можна регулювати зміною насадок, але зручніше це робити за допомогою регулятора .

Оптимально брати модель із кількома рівнями стрижки (від 0,5 до 10 мм) та кроком 0,2–0,5 міліметрів. Це дозволить створити ефект триденної або тижневої щетини, акуратно підрівняти бороду та вуса.

Ножі

Ножі у тримерах для волосся можуть бути:

  • з нержавіючої сталі;
  • з титанового металу;
  • з керамічним напиленням.

Ножі з нержавіючої сталі найпопулярніші. Вони всі не торкатимуться обличчя, тому не завдадуть неприємних відчуттів.

Зручно, якщо будуть ножі, що самозаточуються . Так вони будуть завжди гострими, і вам не доведеться їх міняти чи носити в майстерню. Як правило, такі ножі не вимагають мастила олією, що також спрощує догляд.

Багато тримерів можна промивати під водою. Це дозволить швидко очистити ножі. Моделі без цієї можливості також легко очищаються за допомогою щіточки.

Опції

Якщо вам важлива максимальна зручність використання, зверніть увагу на наявність опцій. Це можуть бути:

  • Вакуумна система: щетина збиратиметься в контейнері, а не розлітатиметься раковиною.
  • Лазерні покажчики: дозволять досягти ідеальних ліній.
  • Підсвічування: потрібне для роботи в погано освітленому приміщенні, дозволить не пропустити жодної волосинки.

Висновок

Отже, при виборі тримера для обличчя першому плані виходить тип і кількість насадок. Якщо ви стрижете під машинку будинку, доцільно брати універсальну модель з безліччю насадок.

Акумуляторні моделі найзручніше, але їх ємність має бути достатньою високою.

Якщо не хочете возитися з ножами, беріть тример, де леза самозаточуються, які можна мити і не потрібно змащувати.

Бажаємо вдалих образів!

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.