Take a fresh look at your lifestyle.

На Хмельниччині поховали 22-річну жертву ракетного удару: на прощанні було весільне гільце і коровай

0 344

Родина дівчини збирає гроші на помсту.

Хмельницькій області 3 січня попрощалися із 22-річною Оксаною Музикою, яка 31 грудня отримала важкі поранення внаслідок ракетного обстрілу в обласному центрі.

Дівчина померла у ніч проти 1 січня.

Загиблу поховали у її рідному селі Грим’ячк. На прощання зібралося кілька сотень осіб. Зокрема, рідні, друзі та небайдужі мешканці. На прощанні було весільне гільце та коровай. До слова, дівчина планувала весілля на літо 2022-го, але скасували його через війну.

“У 2017 році Оксана закінчила наш ліцей “з відзнакою”. Розумниця, талановита у всьому, організаторка усіх ліцейних заходів, чуйна, душевна, справедлива. Вона завжди приходила усім на допомогу. Вона завжди посміхалася. Це була дівчина-краса. Тепер Оксанка – янгол небесний”, – згадує Оксану вчителька Хмельницького ліцею ІІ-ІІІ ступенів Юлія Рудницька.

Фото: Всімю

Рідні загиблої дівчини відкрили збір коштів на помсту за її смерть. Гроші планують передати в управління розвідки на закупівлю дронів-камікадзе.

До слова, Оксана постраждала неподалік місцевого ринку “Дубово” в автомобілі. У салоні був її чоловік та двоє друзів. Дівчина отримала важкі пранення. Її шпиталізували. В соцмережах стали ширитися дописи про необхідність крові для хмельничанки. Втім, медикам не вдалося врятувати дівчину.

Фото: Всім

У реанімаційному відділенні обласної лікарні перебуваж чоловік померлої Оксани – 23-річний Назар. У нього проблема з ногою. Її подруга Марина має поранене око, куди потрапило скло від автівки. Її хлопець Дмитро має два осколки в спині, один за вухом та в щоці.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.