Take a fresh look at your lifestyle.

Орхідея у подарунок: чи актуально?

0 123

Орхідеї – завжди були і є популярними серед всіх інших квітів. Ці неймовірно красиві квіти можуть бути чудовим подарунком як на 8 березня, на день народження або на професійне свято.

Крім того, орхідеї в горщиках – це не тільки подарунки, а й букети. Але, на відміну від зрізаних квітів, вази можуть радувати господиню довго, тільки цвітіння може тривати місяцями.

Також, ідеально даруючи орхідею одразу дізнатись про основні рекомендації догляду даного виду і передати їх разом з подарунком. Це однозначно полегшить життя новому власнику квітки, дізнатись про тонкощі кожного із популярних видів орхідей можна в цій статті https://movakvitiv.com/orhideya/.

Ви коли-небудь замислювалися, що означає ця чарівна квітка? Вважаючись символом невинності, любові та краси, їх назва походить від грецького слова «orchis», що буквально означає яєчка. Назва походить від форми бульбоподібних коренів рослини.

Від кольору цвіту може залежати її значення:

  • Рожева означає радість, невинність та щастя. Найчастіше саме ці відтінки обирають, купуючи презент на день святого Валентина чи річницю весілля;
  • Біла представляє височину, елегантність та красу;
  • Жовтий колір уособлює нові починання та дружбу. Хороший презент для колеги або старого приятеля;
  • Фіолетовий відтінок несе в собі захоплення та повагу. Варіант у такому кольорі буде цілком доречно піднести директору;
  • Блакитна дуже рідкісна, отже, вона символізує оригінальність та унікальність…

Кажуть, що коли жінка хоче зробити делікатний комплімент, її порівнюють з орхідеєю. Ці квіти можна подарувати мамі, сестрі, подрузі, коханій жінці, колезі, дочці. Не забувайте про символіку орхідей!

Отже, видів є немало, тому обрати індивідуальний подарунок буде, наприклад:

  • Фаленопсис – найкраще підійде для початківців;
  • Ванда – багаторічні рослини, мають цікаві, яскраві кольори та деякі сорти мають приємний аромат;
  • Біфренарія – цей вид відрізняється дрібною бувою квіток та вважаються найбільш пахучим видом орхідей серед усіх інших;
  • Дендробіум – цей вид орхідей відрізняються порівняно малим ростом, сягають висоти від 40 до 90 см.

А знайти багато корисної інформації про орхідеї і не тільки ви зможете на сайті Мова Квітів. Досвідчена флорист розповідає про догляд кімнатних рослин. А так як майже усі з нас мають хоч одну кімнатну рослинку в домі, то вам буде цікаво почитати цей блог.

Якщо ви роздумуєте орхідеї як подарунок, то сміливо можете купляти. Так, ця квітка, звичайно, недешева, але її вартість повністю покриває незвичайна краса рослини, яка підкорить будь-кого.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.