Take a fresh look at your lifestyle.

Біля Бахмута загинула військова: чоловік ніс її на руках кілька кілометів, але на жаль не врятував…

0 2 840

Надзвичайно смілива та відважна жінка, Тетяна Фесенко, з позивним “Мурка”, пішла служити 24 лютого разом зі своїм чоловіком у розвідку.

Але на жаль, біля Бахмута вона загинула від ворожого снаряду.

Її чоловік, який був поряд та отримав важку контузію, намагався врятувати їй життя та ніс кілька кілометрів до пункту евакуації.

На жаль, під Бахмутом вона загинула від прямого потрапляння ворожого снаряду у бліндаж. Її коханий чоловік був поряд та отримав важку контузію, проте ще майже три кілометри разом із друзями ніс дружину на руках, намагаючись врятувати її життя.

Чоловік Тетяни написав що вона стала ангелом.

Відомо що жінка загинула 5 березня. Їй було лише 30 років. Її поховають у рідному Гостомелі.

У 2014 році Тетяна познайомилася з майбутнім чоловіком, але Володимир пішов добровольцем на фронт. Жили вони у Мостищах, що на Київщині, три роки тому переїхали у столицю.

З початком повномасштабного вторгнення подружжя відправили 8-річну доньку за кордон з рідною людиною та написали довіреність щоб її могли удочерити якщо вони обидва загинуть.

“Я втратив свою красуню, найкращу у світі дружину та матір нашої доньки. Вона стала ангелом, який буде дивитися на мене та нашу доньку, та завжди буде поруч у наших сердечках. Я обов’язково зустрінусь з тобою, моя кохана Мурочка”, – написав у соцмережі Володимир.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.