Take a fresh look at your lifestyle.

Основні правила для доставки суші у Львові

0 12

Доставка суші є однією з найбільш поширених послуг у Львові. Люди регулярно замовляють страви в будь-який час доби, аби втамувати голод на роботі, влаштувати романтичну вечерю, або просто смачно поїсти в компанії друзів. В будь-якому разі, суші рідко бувають зайвими, адже їхній особливий насичений смак одразу запам’ятовується. Навіть ті, хто все життя відмовляє собі у куштуванні суші змінюють свою думку після першої спроби.

Однак, аби страви зберігали свій ідеальний зовнішній вигляд, смак, і, іноді, температуру, потрібно чітко слідувати правилам доставки. Низка ресторанів отримує позитивні відгуки саме через правильний підхід до пакування. То яким воно має бути? Існує кілька варіантів, на яких варто сконцентрувати увагу.

Теплі страви окремо від холодних

Якщо в одному замовленні разом йдуть свіжі та теплі або запечені роли, їх завжди слід пакувати окремо. Чому? Справа в тому, що якщо ці позиції покласти в одну упаковку або контейнер, почнеться обмін теплом. Це в свою чергу зіпсує смак холодним ролам, таким як “Філадельфія”. До того ж, тепла страва втрачатиме тепло, а це також негативно відобразиться на її смакових якостях.

Тому, якщо клієнт обирає набір з ролами різних категорій, це правило пакування має зберігатися. Хто захоче куштувати сирий теплий лосось?

Всі упаковки мають бути надійно закритими

Якщо, відкривши пакет виявиться, що всі роли вивалились з упаковки, це буде дуже прикро. Аби уникати таких ситуацій, варто подбати про те, аби коробки чи контейнери з ролами були щільно закриті. Хорошим варіантом є картона коробка з відкидною верхньо частиною, яка щільно закривається і не дозволяє стравам випасти.

Альтернативою можуть стати пластикові контейнери з прозорими верхніми частинами. Під час отримання страв можна одразу побачити, як виглядають замовлені страви.

Правильне пакування соєвого соусу

Соус має зберігатися у щільно закритій пляшечці. Інші варіанти (наприклад, ємність з наліпкою) можуть бути ненадійними через можливість розриву наліпки. Пошкодити пляшку до стану, коли вона не буде тримати в собі рідину дуже важко, тому така опція виглядає кращою серед усіх.

А якщо ви вже зголодніли та хочете чогось смачненького, саме час замовити суші в NOA. Всі правила пакування будуть дотримані в повній мірі, зберігаючи ідеальний стан та зовнішній вигляд страв. До того ж, можна і самостійно забрати замовлення з закладу, вказавши пункт “самовивіз”.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.