Take a fresh look at your lifestyle.

Як купити квиток на поїзд за допомогою онлайн-сервісу Proizd.ua

0 36

Все більше сервісів та послуг переходить в онлайн. У нас вже є доставка з інтернет-магазинів у ваш будинок. А також доставка їжі з улюбленого ресторану. До вашої оселі. Все, що вам потрібно, так це смартфон або інший доступ до інтернету. Наприклад, через ПК або ноутбук. Також вам доступні послуги з купівлі квитків онлайн за допомогою сервісу https://proizd.ua/ru. Для цього вам потрібно вибрати яке саме квитки на поїзд вам потрібні. 

Вам потрібно вказати, звідки ви будете їхати і куди саме вам потрібно. І сервіс самостійно запропонує вам усі маршрути поїздів у вашому напрямку. Вам потрібно буде тільки визначитися з вибором і ціною, яку ви готові оплатити для поїздки. Давайте на прикладі розберемо такий варіант вам потрібно з Києва вирушить до львів. Заходимо обслуговування вводимо необхідні дані. Вибираємо дату відправлення та сервіс вже починає працювати шукати всі варіанти маршрутів для вас. 

Вибираючи оптимальний для себе поїзд, вам також потрібно вказати. Варіант розміщення Купе, плацкарт або деяких поїздах пропонується третій варіант Люкс. Ви вже виходячи зі свого бюджету вибираєте для себе той варіант, який вам потрібен. Також варто зазначити, що у кожного з маршрутів своя вартість поїздки може значно відрізнятися. 

Наступний етап     

Визначившись із маршрутом та варіантом поїздки вам сервіс пропонує вибрати собі місце розміщення у вагоні. Також повідомить які місця вже продані. Після цього наступний етап ведення даних пасажира та оплата квитка. 

Усі ви впоралися і вам більше не потрібно відвідувати касу вокзалу для придбання квитків. Все дуже просто та швидко за лічені хвилини у вас уже на руках квитки. На будь-яку зручну вам дату поїздки. Вам залишається лише зібратися у вказаний час та бути на станції для поїздки.   
І насолодитися поїздкою, з комфортом та без проблем. Тепер вам не потрібно витрачати багато часу на пошук та купівлю квитків. За вас це зробить сервіс PROIZD™, а вільний час ви можете витратити на себе або своїх близьких. Бережіть себе та будьте щасливі з поїздками по всій Україні. Хочеться відзначити, що в Україні багато унікальних місць, які ви точно повинні відвідати. І знаючи назву міста ви з легкістю можете купити квиток на сайті proizd.ua.    

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.