Take a fresh look at your lifestyle.

«Мене зробили злочинцем». Юрій Горбунов заявив, що після скандалу відмовляється від ордена За заслуги

0 13

Український продюсер Юрій Горбунов, який знаходиться у центрі скандалу через отримання 33 млн грн з держбюджету на зйомки серіалу “СМТ Інгулець,” прийняв непросте рішення щодо свого ордена “За заслуги” II ступеня, яким його нагородили 23 серпня 2022 року.

Своє рішення відмовитися від ордена Горбунов анонсував під час бесіди з журналістами ISLND TV, поставивши під сумнів справедливість такого нагородження. Зазначивши, що його “зробили злочинцем,” продюсер заявив, що готовий передати орден будь-якому військовому, який знаходиться на передовій.

Він висловив бажання, щоб працювала українська економіка і індустрія, незважаючи на критику, звернувшуся до нього після скандалу.

Спільно з Пономарьовим і Дзідзьо, Горбунов розпочав рахувати, скільки грошей вони зібрали для Збройних Сил України (ЗСУ) у ході своєї діяльності волонтерів.

Зазначивши, що загальна сума становить 2,5 мільйона євро, яку спрямували на допомогу ЗСУ, продюсер підкреслив, що бажає віддати все, що може, для підтримки наших захисників.

Згадаймо, що 25 липня Горбунов повідомив у своєму Instagram відеозверненні, що він та його продакшен-компанія “Прототип продакшен” відмовляються від державного фінансування зйомок комедійного серіалу “СМТ Інгулець,” який виграв тендер на суму 33 млн грн. Горбунов заявив, що, незважаючи на скандал та критику, він збирається зняти комедію, шукатиме інші джерела фінансування для реалізації проекту.

Таким чином, продюсер Юрій Горбунов продовжує залучати увагу громадськості, своєю діяльністю сприяючи не лише розвитку кінематографії в Україні, а й підтримці нашої армії та боротьбі зі змовниками і корупцією.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.