Take a fresh look at your lifestyle.

На Рівненщині жінка втопила двох малолітніх синів: її затримали

0 2

У Рівненській області відбулася трагічна подія, коли 42-річна жінка вчинила жахливий вчинок – вона втопила своїх двох малолітніх синів у місцевому кар’єрі, куди вони разом пішли купатися.

Цей випадок шокував громадськість та правоохоронні органи.

Слідство встановило, що 23 серпня о 11 годині жінка вирушила зі своїми синами, віком шість і сім років, до місцевого кар’єру для відпочинку. Проте, її наміри виявилися жахливими та немислимими.

Згідно з даними Офісу Генерального прокурора, жінка спочатку занурила старшого сина у воду та утримувала його під водою, поки той не перестав опиратися. Потім, вона вийшла на берег за молодшим сином.

Але трагедія тут не закінчилася. Вчинивши вже жахливий акт зі старшим сином, вона взяла молодшого за руку та відвела його до дерев’яного помосту, де була глибока вода. Знаючи, що хлопчик не вміє плавати, вона скоїла необачний та злочинний вчинок – штовхнула його у воду. Сама ж вона спостерігала за тим, як маленький хлопчик бореться за життя.

За даними поліції, батько дітей, 37-річний чоловік, спробував врятувати одного зі своїх синів, але, на жаль, не зміг врятувати його життя. Пізніше, іншу дитину дістали водолази.

Ця страшна подія не могла залишитися без належної уваги правоохоронців. Жінці оголосили про підозру в умисному вбивстві двох малолітніх осіб. Вона зізналася у вчиненому злочині.

Важливо відзначити, що підозрювана раніше не привертала увагу правоохоронців і не відома була в сфері їхнього інтересу.

Згідно з речницею поліції Рівненської області Марією Юстицькою, у жінки було тільки два сини. Наразі, вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу. Тріагічна подія шокувала всю громадськість та нагадала про важливість збереження життя і відповідальність за свої вчинки.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.