Take a fresh look at your lifestyle.

Як вибрати золотий жіночий ланцюжок для повсякденного носіння

0 27

Золотий ланцюжок – універсальна прикраса поза часом і модою, яка ніколи не втрачає популярності та вдало доповнює образи різних стилів. За допомогою ланцюжка можна зробити акцент на обличчі та шиї, додати оригінальну родзинку та підкреслити власний стиль. Широкий вибір дизайнів та способів носіння дозволяє жінкам виражати індивідуальні смаки: поєднувати шийні прикраси з різноманітними підвісками, експериментувати з плетіннями, довжиною та кількістю ланцюжків.

Переваги ланцюжків із золота

Жіночі ланцюжки, виготовлені із золота 585 проби, мають цілий ряд важливих переваг:

  1. вишуканий елегантний вигляд, який зберігається протягом довгих років;
  2. широкий асортимент: оскільки золоті сплави зручні в обробці, ювеліри можуть створювати ланцюжки різноманітних плетінь;
  3. універсальність – золоті жіночі ланцюжки (https://zolotoy-standart.com.ua/ua/catalog/tsepochki-zhenskie/) вдало доповнюють вбрання будь-якого стилю;
  4. довговічність – завдяки спеціальним домішкам сучасні золоті сплави досить міцні та стійкі до подряпин;
  5. великий вибір золотих кулонів, підвісок та хрестиків, які можна носити разом із ланцюжком.

Популярні види плетінь жіночих ланцюжків

Сьогодні можна купити золоті жіночі ланцюжки найрізноманітніших плетінь, але серед найбільш популярних варіантів можна виділити:

  • Якірне – один із найбільш поширених та універсальних варіантів, який нагадує ланцюг корабельного якоря. Відмінно підходить для носіння підвісок та хрестиків.
  • Нонна – вишукане плетіння, яке виглядає особливо жіночно за рахунок симетрично розташованих округлих ланок та хвилястих переходів.
  • Сінгапур – один із різновидів панцирного плетіння, який відзначається легкою ажурною структурою та цікавою спіральною формою.
  • Бісмарк – міцне та щільне плетіння, яке особливо підходить для коротких ланцюжків. Такі вироби можна носити замість кольє поверх одягу.
  • Снейк – лаконічне суцільне плетіння, яке може бути плоским або об’ємним. Плоскі ланцюжки краще виглядають окремо, а круглі – у поєднанні з кулонами.
  • Венеціанське – легке та витончене плетіння, яке чудово підходить для носіння невеличких делікатних підвісок.
  • Картьє або Фігаро – завдяки поєднанню ланок різної форми виглядає особливо стильно й оригінально.
  • Жгут – міцне та привабливе плетіння, яке нагадує мотузок, сплетений з двох волокон.
  • Косичка – особливо популярні широкі жіночі ланцюги, сплетені з червоного, жовтого та білого золота, які можна носити замість кольє.
  • Лите – виконується з відлитих окремо ланок, які потім збирають в єдиний ланцюжок. Виходить міцне й довговічне плетіння з виразним оригінальним дизайном. Завдяки різноманітним формам литих ланок ювелір може втілити будь-яке дизайнерське рішення.

Застібки жіночих ланцюжків

Жіночі ланцюжки із золота 585 проби повинні оснащатися міцними та зручними застібками. Для тоненьких моделей оптимально підходить делікатний замочок-шпрингель. Широкі та об’ємні золоті ланцюги можуть оснащатися міцною застібкою-коробкою. Деякі сучасні ланцюжки мають оригінальні застібки, що виконують не тільки основну функцію, але й декоративну – виглядають як фігурна ланка чи бусина. Такі вироби можна носити застібкою попереду.

Поради щодо вибору золотого жіночого ланцюжка

Аби вдало купити жіночий ланцюжок із золота, скористайтеся наступними рекомендаціями:

  • Довжина шийної прикраси має дорівнювати об’єму вашої шиї, помноженому на два.
  • Худорлявим жінкам із тонкою шиєю більше підходять делікатні ланцюжки, а повненьким – об’ємні.
  • Оптимальним варіантом для повсякденного носіння стане модель простого, але щільного плетіння. Для таких ланцюжків характерна висока міцність, та навіть у випадку пошкодження просте плетіння відремонтувати значно дешевше, аніж складне.
  • Короткі шийні прикраси (до 50 см) пасують струнким жінкам і акцентують увагу на шиї. Доповнювати їх краще круглими або квадратними кулонами.
  • Модель середньої довжини (близько 55 см) – універсальний варіант, який не тільки гармонує з декольте, але й гарно виглядає поверх одягу.
  • Довгі ланцюжки (60 см і більше) візуально видовжують силует і додають фігурі стрункості. Посилити ефект можна подовженою підвіскою.
  • Якщо ви купуєте ланцюжок із золота для носіння з кулонами чи хрестиком, варто додати до середньої довжини ще 6-8 см.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.