Take a fresh look at your lifestyle.

Київстар оживає: що потрібно зробити абонентам

0 216

У компанії потішили українців довгоочікуваними добрими новинами

Після масштабної кібератаки на Київстар, яка призвела до відключення всіх типів зв’язку у мережі мобільного оператора, компанія поступово відновлює послуги. Про це повідомила директор із корпоративних комунікацій компанії Ганна Захараш.

За її словами, вже частково відновлено фіксований інтернет. “Ми працюємо над тим, щоб сьогодні протягом дня продовжувати відновлювати нашу мережу”, – заявила вона.

Захараш додала, що через великі масштаби атаки компанія “обережно ставиться до прогнозів” і не може назвати конкретні терміни повного відновлення зв’язку.

Також повідомляється, що відновлювати роботу IT-систем «Київстар» допомагають такі компанії, як Microsoft, Cisco та Ericsson. Абонентам компанії необхідно стежити за станом свого обладнання та періодично перевіряти можливість підключення до сервісів оператора. Також потрібно час від часу перезапускати телефон щоб зловити мережу Київстар.

Нагадаємо, кіберполіція попереджає про шахраїв, які вирішили заробити на масштабному збої Київстару, про що повідомили у прес-службі відомства.

Заманюють українцем найзвичнішим чином: роблять розсилку абонентам Київстару з пропозицією компенсації від мобільного оператора, а також пропонують інформувати, як відбувається відновлення зв’язку та Інтернету.

Всередині кожного повідомлення є посилання на фішинг. Важливо, ні в якому разі по ним не переходити.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.