Take a fresh look at your lifestyle.

Сонячна батарея Jackery. Найкраща у своєму сегменті

0 20

Сучасне людство сьогодні активно використовує безмежну енергію Сонця, що, безперечно, робить наше життя екологічнішим, а побут чистішим. Сонячні батареї використовують для живлення різної техніки та електроніки, починаючи від мобільних гаджетів, побутових приладів і закінчуючи електромобілями. Фотоелементи, що входять до складу панелей, перетворять сонячну енергію на звичну нам електрику.

Нові технології дозволяють максимально ефективно отримувати безкоштовну сонячну енергію за допомогою портативних сонячних батарей. Кремнієві елементи поєднуються в електричний ланцюг, формуючи саму сонячну панель. Встановлені під кутом 40 градусів сонячні батареї розжарюються і всю зібрану енергію віддають в акумулятор. Фотони, потрапляючи на кремнієві фотоелементи, нагріваються та звільняють електрони, які потім рухаються провідниками.

Електрика накопичується протягом дня, поки сонячні пластини вбирає промені сонця. Потім заряд спрямовується в акумулятор. Отримана на виході електроенергія використовується за прямим призначенням для підзарядки різної техніки, освітлення, побутових пристроїв та електроніки.

Портативна сонячна батарея з’явилася нещодавно, але вже отримала заслужене визнання. Завдяки екологічності та простоті експлуатації сонячні панелі користуються популярністю в усьому світі. Їх автономна робота просто необхідна у випадках, коли потрібне резервне джерело живлення. І багато людей сьогодні купують зручний сонячний помічник – портативні сонячні панелі.

Вибір дійсно різноманітний. Виробники пропонують полікристалічні, монокристалічні панелі різної потужності та форм. Цей екологічний продукт останніх наукових рішень виглядає сьогодні максимально комфортним та зручним.

Переносна сонячна батарея Jackery створена для любителів кемпінгу, мандрівників і просто людей, які часто відпочивають на природі . Джекері пропонує серію сонячних панелей Solar Saga із монокристалічними елементами. Їхній ККД дуже високий, світлопропускна здатність теж на висоті. Ефективність заряду – 24.3 %, і це найвищий показник у світі сонячної енергетики.

Портативність їх дозволяє користуватися всіма зручностями при транспортуванні та експлуатації. При спільній роботі батарей SolarSaga з портативними сонячними станціями ви отримаєте максимум електроенергії, необхідної для заряджання ваших пристроїв.

Люди, які обрали портативні батареї Джекері, зробили своє життя та відпочинок комфортними. Вони вже застраховані від різних несподіванок. Адже якість, надійність та безпека – це важливий аспект при виборі сонячних батарей.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.