Take a fresh look at your lifestyle.

Випила чаю і посиніла: за незрозумілих обставин померла однорічна дитина (ФОТО)

0 613

У місті Бровари Київської області при дивних обставинах померла однорічна дівчинка. Батьки дитини говорять, що в смерті винні лікарі, які проігнорували попередження про можливий набряк горла у дівчинки. Про це йдеться в матеріалі “Обозревателя”.

Як розповіла мати дитини, її дочка почала задихатися після випитого чаю в ніч з 1 на 2 грудня.

“Весь день вона була веселою, ми гуляли, грали. Дитина не кашляла і взагалі не хворіла останнім часом. Все було прекрасно. На вечерю вона поїла макарони з сиром, це звична для неї їжа. Єдине: я дала їй чай. Але ми його і раніше давали, тільки з полуницею, а тут був новий смак – лісові ягоди. Дочка лягла спати. а вже через півгодини, приблизно опівночі вона почала крутитися і якось дивно дихати. Я подумала, що може бути нежить, клала її на бочок. Але вона все одно продовжувала видавати звуки з гортані”, – розповіла Євгенія Коротенко.

Після цього у дитини піднялася температура і батьки викликали швидку. Лікарі приїхали, вкололи но-шпу і анальгін, і батьки з донькою приїхали в приймальне відділення Броварської дитячої лікарні.
Лікарі не слухали припущення матері про те, що у дитини почався набряк горла і почали перевіряти дівчинку на зараження COVID-19.

Дитині ставало все гірше, після чого дівчинку початло рвати, вона стала млявою. В один з моментів вона перестала говорити і показувала на горло. При цьому лікарі призначали тільки інгаляцію, а боротися з алергічною реакцією і не думали.

“Чоловік з медсестрою поніс дочку на інгаляцію. Але не минуло й хвилини, як чоловік прибіг, а на руках була Женечка вже вся посиніла, у неї не було дихання!” – розповіла мама.

Батьки скаржаться, що лікарі діяли не злагоджено і не могли знайти вентиль від кисневої точки, щоб включити кисень. Через п’ять хвилин дитина померла.
Тепер же убита горем родина намагається знайти винних у трагедії, щоб ті були покарані.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.