Take a fresh look at your lifestyle.

Коли УЗД показало величезну «бульку» на вустах немовляти, лікарі радили аборт. Але через п’ять місяців вона здивувала всіх

0 1 154

Коли 39-річна Таммі Гонзалес вирушила на чергове обстеження під час вагітності, вона абсолютно не була готова до того, що побачить під час УЗД. На екрані мама побачила біля рота дитини щось схоже на величезну бульку.

Лікарі провели аналізи і повідомили майбутній мамі погані новини: тератома — пухлина, яка росте з клітин ембріона. Це досить рідкісне явище — один випадок на 100,000. Лікарі сказали, що через пухлину в роті дитина, швидше за все, помре. А навіть якщо і виживе, то після народження потрібно буде перенести безліч операцій. Виходячи з цього, лікарі порадили жінці перервати вагітність.

Але Таммі відмовлялася здаватися так просто і відмовилася робити аборт. Вона почала самостійно вивчати історію подібних випадків, шукати фахівців і з’ясувала, що в деяких випадках пухлину можливо видалити ще під час вагітності. Жінка знайшла фахівця і, не дивлячись на ризик, лягла на операційний стіл. 20 травня 2010 року доктор Рубен Кинтеро успішно видалив тератому, поки немовля знаходився ще в утробі!

Через п’ять місяців після страшного діагнозу 1 жовтня 2010 року Ліена Мікаелла Гонзалес з’явилася на світ абсолютно здоровою. «У неї на губі маленький шрам, — говорить щаслива мама. — Але це все. Вона моє маленьке диво».

Зараз тільки ледь помітна відмітина на губі нагадує про те, що колись її мама пройшла через складну процедуру і ризикувала життям.

Медицина сьогодні досягла дивовижних висот, але лікарі не чарівники і не можуть знати все напевно. Справжні дива відбуваються з тими, хто відмовляється опускати руки.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.