Take a fresh look at your lifestyle.

“Сума непідйомна для родини”: жителю Гусятинщини з рідкісною генетичною хворобою потрібна допомога

0 1 846

Мешканців Тернопільщини просять допомогти 14-річному хлопчикові, у якого виявили рідкісне генетичне захворювання.

У Андрійка Мазурака із села Гадинківці Гусятинського району – м’язова дистрофія Дюшена. Через хворобу він не може самостійно відкашляти мокротиння, яке накопичується у легенях, тому дитині потрібен спеціальний прилад – відкашлювач. Його вартість – понад 150 тисяч гривень. Це непідйомна сума для матері, яка виховує дитину самотужки.

Прохання про допомогу оприлюднили на сторінці Копичинецької міської ради у ФБ,

“Шановні жителі Копичинецької громади! До нас по допомогу звернулася жителька села Гадинківці Іванна Мазурак. У її сина Андрія генетична хвороба – м’язова дистрофія Дюшена, в зв’язку з чим йому необхідний спеціальний апарат-відкашлювач. Сума 158 250 грн є непідйомною для матері, тому просимо максимально поширити даний пост та відгукнутися на прохання про допомогу!
РЕКВІЗИТИ:
5168 7574 2357 2512 (ПриватБанк) – Мазурак Іванна Федорівна”.

“У цей складний для всіх нас час я змушена просити про допомогу. В мого сина Мазурака Андрія 23.12.2006 р. н. рідкісна генетична хвороба – м’язова дистрофія Дюшена, яка, на жаль, поборола 2 роки тому мого старшого сина. Андрійку потрібен відкашлювач – апарат, що виводить мокротиння, яке накопичується в легенях, так як він не може самостійно відкашляти. Ціна такого апарату – 158 250 грн. Я, мама, яка сама доглядає за сином, не в змозі зібрати цю суму. Щиро надіюся на допомогу і ваші небайдужі серця. Разом ми сила!!!” – Іванна Мазурак”, – звертається до небайдужих матір хлопчика.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.