Take a fresh look at your lifestyle.

У жахливій автокатастрофі на Херсонщині загинули 6-річна дівчинка та її батьки (фото)

0 1 477

На Херсонщині поліція встановлює обставини ДТП, в якій загинули троє жителів Кіровоградщини

Вчора, 8 червня, на автодорозі Одеса – Мелітополь – Новоазовськ сталася дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками. В результаті зіткнення вантажівки з позашляховиком загинули чоловік із дружиною та їх 6-річна донька. Також в тяжкому стані в лікарню була госпіталізована ще одна дитина – дівчина 2004 р.н. Наразі поліція встановлює всі обставини пригоди.

Як розповів заступник начальника поліції Херсонщини Микола Вербицький, на місці ДТП поліцейські встановили, що водій позашляховика виїхав на перехрестя з головною автодорогою Одеса – Мелітополь, не надавши переваги в русі вантажівці. Між транспортними засобами сталося зіткнення.

В результаті автопригоди водій «AUDI», його 42-річна дружина та 6-річна донька отримали тілесні ушкодження, несумісні з життям. В позашляховику також знаходилася ще одна донька подружжя, якій 16 років. Наразі дівчина перебуває в непритомному стані з тяжкими травмами в центральній лікарні м. Нова Каховка. Родина приїхала на Херсонщину з Кіровоградської області.

З метою проведення всебічного та неупередженого розслідування поліція просить можливих свідків та очевидців ДТП зателефонувати за номером (099)95-27-524 (слідчий Олександр Дорошенко) або «102».

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.