Take a fresh look at your lifestyle.

«Я глибоко зневажаю тих, хто їздить у плацкарті – у них немає почуття поваги до себе!»

0 3 092

«Я ніколи не їжджу в плацкарті і зневажаю всіх, хто це робить. Нікому не раджу купувати квитки цього класу. Якщо є можливість купити СВ, я завжди роблю це. Купе і плацкарт – знущання над людьми і їх гідністю! » – ось такий лист ми отримали на нашу електронну пошту, і вирішили з вами поділитися.

Далі пряма мова авторки листа (на правах аноніма) …

Мені здається, що ті, хто беруть плацкарт, просто не поважають самих себе. У людини має бути хоч якийсь особистий простір, а в вагонах цього класу його просто немає. Звичайно ціна вирішує. Саме тому я і зневажаю цих людей.

Вони економлять на своєму комфорті і стані, щоб ніч або кілька провести в душогубці з незнайомими людьми. А про те, що там відбувається влітку, я взагалі мовчу.

У СВ вам може попастися тільки один попутник, і то це буде вкрай важливий і тактовна людина, так як всі «бидло» залишилося в плацкарті. У вас закрита кімната на двох, я вважаю, що це комфортніше, ніж літак. А найкраще, взагалі одній людині викупити 2 місця СВ – ідеально!

У плацкарті поїздка перетворюється на муку: сморід, лайка і черги в туалет. Я вважаю, що потрібно зовсім себе не поважати, щоб їздити в звичайних купе і плацкартах.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.