Take a fresh look at your lifestyle.

Як перевірити iPhone щоб не купити китайську підробку?

0 25

У пошуковику можна знайти дуже багато інформації що підроблений iPhone можна перевірити за серійним номером на офіційному сайті Apple. На даний момент ця інформація не актуальна, оскільки підвальні виробники навчилися оперативно отримувати інформацію про серійні номери оригінальних iPhone. Це дає можливість вказати на підробці серійний номер від оригінального апарату.

У такому випадки, найвірніший спосіб перевірити iPhone на оригінальність – це перевірка всіх функцій і якостей смартфона. В оригіналі завжди більш якісний екран, хороша, чітка камера. У підробці камера низької якості, екран з засвітами. В цілому, власники яблучних пристроїв можуть легко відрізнити оригінал від китайського.
Якщо ви сумніваєтеся в тому, що можете самостійно побачити ці відмінності – сходіть в офіційний магазин, потримайте, що цікавить вас апарат, в руках. Подивіться на зображення дисплея, на роботу камери. Оцініть якість збірки корпусу, вага корпусу.
Іноді потенційні покупці помиляються і при вигляді напису «Зроблено в Китаї» роблять висновок що це підробка. Варто врахувати важливий факт – оригінальні смартфони Apple iPhone випускаються в Китаї. У США або в будь-яких інших країнах техніка Apple не збирається!

Типи гарантій на техніку Apple
1. Світова гарантія Apple (офіційна гарантія).
У випадки настання гарантійних випадків апарат вирушає в найближчий офіційний Apple ремонт .При такому типі гарантії покупець, у випадку істотного браку, має право на заміну апарату на новий.
Гарантія діє з моменту активації пристрою.
2. Гарантія СЦ в Україні.
Апарат ремонтується на території України в сервісних центрах, які уповноважені проводити ремонт і діагностику мобільних пристроїв.
Гарантія діє з моменту продажу пристрою.
Як відрізнити новий iPhone від відновленого (REF)?
Відновлені айфон бувають двох типів:
1. Офіційно відновлений смартфон компанією Apple.
Такий апарат відрізняється побачивши оформлення коробки. У новому телефоні на лицьовій частині коробки нанесено зображення смартфона. На REF смартфоні на лицьовій частині по середині на коробці міститься напис моделі пристрою (наприклад, iPhone XS Max) і напис внизу «Apple Certified Pre-Owned».
В цілому, офіційно відновлений REF пробивається на офіційному сайті як новий, який не активоване смартфон. Це логічно оскільки він відновлений компанією Apple і має світову гарантію.
2. «Підвальний» REF.
Цей тип смартфонів Apple особливо небезпечний для покупця, оскільки він замаскований під новий, оригінальний телефон. Коробка має вигляд нового смартфона, де немає ні натяку на те що телефон відновлений.
Але коробка зроблена кустарно і неякісно. Людині, який з технікою Apple на «Ви» буде складно це побачити, а ось шанувальники яблучної продукції без праці відрізнять коробку навіть за шрифтом.
Що стосовно якості такого апарату – є величезна ймовірність що такий смартфон почне функціонувати належним чином вже через місяць використання. Звісно, ​​швидкий розряд акумулятора або втрата сигналу мережі та багато інших болячки, які характерні для підвальних айфонів. Такі дефекти найімовірніше викликані тим, що основні мікросхеми (плати) перепоювати. Тобто всередині корпусу все тримається «на чесному слові».
Якщо ви знайшли iPhone значно дешевше середньоринкової ціни – то є висока ймовірність що вам продадуть підвальний РЕФ. Цей товар особливо улюблений у магазинів-лендосів (Landing Page) – сайти односторінові, у яких весь каталог товарів зосереджений на одній сторінці. Пізніше ми ще напишемо докладно, як виглядають такі магазини.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.