Take a fresh look at your lifestyle.

Тонкощі підбору відповідного матраца для двоспального ліжка

0 38

Вибір відповідного матраца для двоспального ліжка завжди частково компроміс, оскільки в цьому випадку вимагається створити максимально комфортне спальне місце відразу для двох людей, що мають різну комплектацію. Благо на ринку є присутніми немало сучасних виробів, з легкістю тих, що забезпечують чудову якість сну різним людям.

Яким має бути матрац для двоспального ліжка – звичайним або ортопедичним

ортопедичні матраци

На даний момент відповідь на це питання може бути однозначною – ортопедичні матраци Львів виділяє цілим переліком переваг :

  • можливістю приймати природне положення тіла під час відпочинку;
  • зняттям м’язової напруги;
  • рівномірним розподілом навантаження;
  • винятковою якістю, що забезпечує довговічність.

Такі вироби – це завжди ускладнена конструкція, усередині якої розташовується автономний пружинний блок, забезпечуючи повноцінну підтримку на декількох рівнях і правильне положення тіла. Для вибору ортопедичного матраца треба звертати увагу:

  • міра жорсткості, яка залежить від особистих переваг і особливостей тіла;
  • рівень навантаження на конкретне спальне місце;
  • можливий перепад по масі – якщо цього критерію не дотриматися, то виріб може деформуватися.

Відповідний тип ортопедичного матраца

Вибираючи відповідний матрац для розміщення одночасно двох чоловік, слід звертати увагу на тип такого виробу. Воно може бути пружинним із залежним або незалежним блоком або безпружинним. Купити матрац першого типу варто, якщо партнери мають однакову масу і відмінне здоров’я. Аналог з незалежним пружинним блоком створює точковий ефект, поширюючи навантаження матраца тільки в певній зоні і залишаючи інші елементи нерухомими.

Рішення цього типу підходить навіть тим, чия вага значно відрізняється. Безпружинні моделі складаються тільки з наповнювачів. Їх анатомічні характеристики, пружність і повітропроникність забезпечують виробам скажену популярність. Служити вони здатні упродовж тривалого терміну, оскільки ламатися в них, по суті, і нічому. Розцінки на такі вироби варіюється в досить широкому діапазоні залежно від об’єму наповнювача і його властивостей.

Як останній найчастіше використовується латекс, кокосова койра, штучний латекс, пенополиуретан, ортопедичні або вязкоэластичные піни, – вони вважаються інноваційною сировиною, для якої характерні виражені ароматичні властивості. Цього наповнювача варто вибрати тим, хто бажає купити матрац для двоспального ліжка в інтернет магазині magdek.com.ua, на якому можна розслабитися по максимуму.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.