Take a fresh look at your lifestyle.

Приємні сни і здоровий організм з матрацами від Матролюкс

0 27

Для багатьох світ сновидінь є деякою віддушиною для втомленої нервової системи, заклопотаної денними тривогами. Але не завжди людина підходить до ліжка з посмішкою на обличчі і очікуванням приємних снів – безсоння головна причина тому. За статистикою біля 60лучаев, коли людина страждає безсонням, пов’язані з неправильним положенням тіла, дискомфортом шкірних покривів і навіть алергією, що викликаються неправильним підбором матраца для свого ліжка. Щоб з сном у вас склалися хороші асоціації, і він приніс вам масу приємних сновидінь, необхідно ортопедичний матрац купити що підходить під ваші анатомічні особливості.ортопедический матрас

Про матраци “Матролюкс”

Матраци Матролюкс мають анатомічно зручну структуру для організму людини, у них прекрасний ортопедичний ефект, вони робляться з якісних природних і високотехнологічних матеріалів. Залежно від вашої будови тіла можна підібрати різні типи матраців торгової марки “Matroluxe”. Найбільш популярні моделі, що придбавалися на нашому сайті, це:

  • ортопедичний матрац Paradise – має середню міру жорсткості, підійде людині з особливими вимогами до натуральності (природності) продукції. Оскільки ця модель в процесі розробки отримала найкращі комплектуючі матеріали, до складу яких входять кокосова койра і бавовна, овеча шерсть.
  • недорогий матрац Айриш Кокос Плюс підвищеної міри жорсткості, який уміє “прочитувати” анатомічні параметри тіла і ідеально під них підлаштовуватися. Матеріали, з яких робиться модель Айриш Кокос Плюс, прекрасно зберігають тепло холодними зимовими вечорами і дарують затишну прохолоду влітку, також вони прекрасно абсорбують і видаляють вологу, дозволяючи шкірі відпочивати максимально комфортно.
  • двосторонній (зима-літо) варіант Lime, відпочинок элит-класса, що забезпечує, для вашого тіла. Він розрахований на людей вагою до 140 кілограм, має ортопедичний і анатомічний ефекти.

Ну і, звичайно, не можна не сказати про новинки від цього виробника, одній їх яких являється матрац Мелисса з колекції 2020-го року. Структура матраца грунтована на безпружинній технології, що використовує абсолютно новий матеріал “Foxe”. Також як і в іншій продукції ТМ “Matroluxe”, в цій моделі передбачені натуральні, екологічно чисті оббивні матеріали, сприяючі ефекту “зима-літо”.

Для тих, хто вже давно шукає матрац, що підходить під свої вимоги, Київ пропонує величезну кількість варіантів купівлі. Але навіщо бігати по магазинах в пошуку того, що можна придбати сидячи у екрану комп’ютера? “Матрасин” пропонує купити матраци Матролюкс через власний інтернет-магазин matrasin.kiev.ua і ви здивуєтеся, наскільки рівень якості продукції перевершує ваші очікування, а вартість навпаки змусить радіти ваш гаманець.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.