Take a fresh look at your lifestyle.

Жінка природним шляхом народила дитину, яка аажить стільки ж, скільки 6-місячний. ФОТО

0 1 781

Діти – це завжди щастя, і їх народження зустрічають з радістю! Як тільки дитина народжується, вона автоматично стає сенсом життям сім’ї.

В середньому дитина народжується з вагою від 3 до 4 кілограм.

І незалежно від того, наскільки сильна мати, біль, коли дитина народжує, просто нестерпна. Кажуть, що це дорівнює кількості болю від 30 кісток, ламких разом. Це пекельний біль.

Жінка на ім’я Ніккі Белл побила рекорди після того, як народила хлопчика, який важив 5,755 кг. Хлопчик, якого назвали Паркером, народився в лікарні Блектауні в Сіднеї. Він народився на 39 тижні, і це був найбільший дитина, якого коли-небудь бачила лікарня.

Ніккі — 28-річна жінка, у якої вже є 20-місячна дочка. Але ця дитина відрізняється не тільки тим, наскільки він великий, але і тим, що її мати народила його без будь-яких знеболюючих препаратів.

Група акушерок з лікарні Блектауні оголосила в Facebook про народження Паркера. Вони написали в своєму пості, що цей не такий вже маленький кремезний хлопчик народився в четвер у лікарні, і його мати народила його природним шляхом без будь-яких ускладнень.

Вони також розповіли, що вся група і лікарня дуже раді повідомити, що дитина побив рекорд лікарні. І дитина, і мати здорові і поїхали додому. Лікарі також відзначили, що про Паркера будуть багато говорити в найближчі роки, поки ще одна дитина не поб’є рекорд в лікарні. Паркер важить майже як 6-місячна дитина!

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.