Take a fresh look at your lifestyle.

У Пoльщі літак впав на ангаp, де хoвалися люди: багато жеpтв і постpаждалих (ФОТО)

0 795

Трагічна авіакатастрофа сталася в Польщі, коли літак Cessna 208 Caravan зазнав аварії під час посадки у негоду і врізався в ангар, де перебували люди.

На жаль, наслідком інциденту загинуло п’ятеро людей, а десятеро отримали поранення.

Інформацію про це надала газета Remiza. Трагедія сталася на аеродромі в селі Чрчинно, що знаходиться в Новодвурському повіті.

За попередніми даними, Cessna 208 Caravan зіткнувся з ангаром з невідомих причин, де на той момент перебувало приблизно 20 осіб.

Загалом, 5 людей загинули, а доля кількох постраждалих залишається невідомою. Медичні рятувальні служби продовжують боротися за життя потерпілих, а загалом, 10 осіб зазнали різного ступеня травм.

Воєводське управління Державної пожежної служби у Варшаві швидко реагувало на подію, надіславши на місце 16 пожежних підрозділів, включаючи медичні загони з Варшави під назвою WARSAW MEDYK.

Представниця Державної пожежної служби, Моніка Новаковська-Бринда, заявила, що серед жертв авіакатастрофи були люди, які шукали притулок в ангарі від негоди.

“Коли наближається шторм, будь-яка людина знає, де можна знайти безпечне місце. На жаль, цей ангар виявився не таким”, – сказала вона.

Моніка Новаковська-Бринда також додала, що в літаку перебували троє пілотів – один із них загинув, один зазнав травм, а третій залишився без ушкоджень.

Стосовно можливої причини аварії, її вважають метеорологічними умовами, але рятувальна операція продовжується. Чотири гелікоптери Польської медичної авіарятувальної служби з Варшави, Плоцька, Ольштина і Соколува-Подляського беруть участь у рятувальних заходах. На місці працюють також 10 пожежних машин.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.