Take a fresh look at your lifestyle.

Ці однояйцеві близнюки народилися в 2012 році. Зараз їм 8, і їх вважають «найкрасивішими близнюками в світі»

0 829

Новина про швидке поповнення у сімействі, як правило, приносить велику радість майбутнім батькам.

А коли жінка виношує двох малюків – це щастя у квадраті.

Однояйцеві близнюки Ліа Роуз та Ава Марі народилися в Каліфорнії 7 липня 2012 року.

Незабаром їхня мама Джакі стала помічати, що її маленькі дочки мають дуже гарну зовнішність.

Коли малечі виповнилося 6 місяців, їм вперше запропонували модельний контракт. Проте поміркувавши, їхня мама зрозуміла, що поєднувати виховання трьох дітей та участь у модельних зйомках буде дуже складно, тому була змушена відмовитися від привабливої ​​пропозиції. Коли 7 липня 2019 близнюкам виповнилося 7 років, Джакі побачила в цьому якийсь знак. Вона завантажила фотографію своїх дівчаток у Instagram, але гадки не мала, наскільки популярною вона стане.

Близнюки на прізвище Клементс стали відразу знаменитими, і багато модельні агентства вийшли на них, пропонуючи свої контракти.

Коли Джакі розповіла про це своїм дівчаткам-близняткам, яким завжди подобалося бути в центрі уваги, вони були неймовірно раді можливості спробувати себе у модельному бізнесі.

З кожним днем ​​на сторінку дівчат у Instagram підписувалося все більше і більше шанувальників.

Люди по всьому світу захоплювалися красою близнючок, і багато хто навіть називає їх «найкрасивішими близнюками у світі».

Майже всі агенти, які зв’язувалися із Джакі, хотіли зустрітися із дівчатками. І лише за кілька місяців кількість їхніх передплатників у Instagram з 15 000 збільшилася до більш ніж 150 000. Нині вони вже 209 000 послідовників.

Сьогодні дівчата мають контракти з двома модельними агентствами, і навіть їх старший брат підписав контракт з агентом.

Вони також підписали контракти із кількома брендами дитячого одягу.
Тепер вся сім’я бере участь у модельній кар’єрі близнючок, а батьки навіть пішли з роботи, щоб супроводжувати дітей у їхніх робочих поїздках.

Звичайно, дітей у жодному разі не можна примушувати до роботи, якщо це робить їх нещасними. Але поки вони думають, що це весело, я не бачу проблем, щоб максимально використати свій час і можливості для побудови модельної кар’єри.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.