Take a fresh look at your lifestyle.

34-річна львів’янка зникла під час прогулянки з собакою

0 321

Ще 2 грудня у Львові зникла 34-річна жінка. Вона вийшла на прогулянку з собакою та вже не повернулась.

Марія Дергабузова проживає в квартирі багатоповерхівки одна з собакою.

Після прогулянки собака повернулась додому вже без господарки. Сусіди почали бити на сполох та подзвонили в поліцію.

Сусіди розказали, що жінка перестала виходити на зв’язок у четвер, 2 грудня. Близько 14:30 сусідка Марії Дергабузової побачила, як вона виходить з будинку на вул. Стрийській, 65 гуляти зі своїм собакою Лордом. Але вже за півтори години пес повернувся сам. Сусіди намагались додзвонитись до зниклої жінки, однак вона не відповідала.

Спочатку собака чекала господарку біля під’їзду, потім його впустили в будинок. Він піднявся до своїх дверей та головно гавкав.

«Я поверталася додому після 18:00 і до мене підійшла дівчина, яка сказала, що на 8 поверсі будинку гавкає пес. Вона показала мені його фото і спитала, чи я не знаю його власницю. Я її не знаю. Але коли їхала в ліфті, то теж почула цей гавкіт. Потім у чаті ОСББ в Viber побачила, що розшукують власницю собаки», – розповіла сусідка зниклої жінки Тетяна Козирєва.

Тетяна взяла собаку до себе на перетримку, поки не знайдеться його власниця або нова перетримка.

Коли приїхала поліція, то вони відчинили квартиру Марії. Вони підозрювали що жінка могла бути у квартирі, але вона виявилась порожнюю. Тоді сусіди написали заяву та станом на сьогодні її шукають.

Єдині родичі жінки, яких вдалося розшукати сусідам, – це її сестра з сім’єю, яка проживає за кордоном.

Сусіди розповідають що Марія а  та ввічливжінку, яка не зловживає алкоголем та раніше не залишала собаку надовго одного.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.