Take a fresh look at your lifestyle.

“Він приїхав до родини, його чекала мама…Натомість, у Святвечір його серце зупинилося навіки”: пішов з життя патріот, майданівець і воїн Євген Городнічук

0 604

У суботу, 8 січня, в місті Лозова на Харківщині ховають 35-річного ветерана батальйону “Айдар” Євгена Городничука, позивний “Гриць”, який був важко поранений у боях під Луганськом 2014 року.

Він помер 6 січня від раптової зупинки серця.

“8 січня, у м.Лозова, побратими, друзі та рідні зібралися на похорон ветерана війни з Росією на псевдо «Гриць».

Його історія – це історія великого патріота, активіста Майдану, який прямо звідти, у складі батальйону «Айдар», поїхав на війну. Гаряче літо 2014-го, Луганщина, бої, у яких брав участь «Айдар», не обходилися тоді без Євгена.

5 серпня 2014 року вони були на вході до Луганська. У бою з ворогом Женя отримав уламкові поранення в хребет і в ногу. Далі були лікування у шпиталях і реабілітації. Через стан здоров’я повернутися до побратимів він вже не міг, але його особиста війна за життя тривала.

Женя ні на день не забував про побратимів, котрі полягли за Україну, і не дозволяв забути про них іншим.

На ці свята він приїхав до родини: його чекала мама, сестра, малий племінник. Це мало бути веселе Різдво. Натомість, у Святвечір, 6 січня, серце Жені зупинилося навіки. Війна забрала його здоров’я, а через 7,5 років і життя.

Кажуть, що ті, хто помирає у такі великі свята, відразу потрапляють до раю. Правда це, чи ні, але місце Жені і справді в раю. Бо у справжньому пеклі він побував за життя.

Євген Городнічук
«Гриць»
12.05.1986 – 06.01.2022

Світла пам’ять!”

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.