Take a fresh look at your lifestyle.

Холодильники Hitachi

0 15

Холодильники Hitachi
Магазин холодильників Hitachi в Україні пропонує хороші умови продажів. Гарантійні зобов’язання на роботу агрегату 3 роки, на роботу инверторного компресора 10 років!

Конструкція класичного холодильника складається з морозилки і холодильного відділення. Люди звикли на тривалий час заморожувати їжу в морозилці.

Конструктори компанії Hitachi встановили в корпусі агрегату вакуумне відділення. Давно відомо, що вакуумна упаковка сприяє більш тривалому збереженню їжі. А тут придумано спеціальне відділення, яке забезпечує необхідні умови для кращого збереження зовнішнього вигляду, смаку швидкопсувних продуктів.

зона свіжості
В агрегатах вже давно використовуються різні опції, завдяки яким продукти зберігають свіжість, вітамінний склад. Зони свіжості різних моделей відрізняються. Не у всіх моделях холодильників передбачено регулювання температури в зоні свіжості. У моделях преміум-класу використовується складна технологія і незалежна настройка температури.

В холодильниках Hitachi з’явився спеціальний відсік для тривалого зберігання. Умови створені в спеціальних прозорих контейнерах, які розділені перегородками. На дні встановлений платиновий каталізатор, який усуває запахи і етилен, перетворюючи їх на вуглекислий газ.

Зона зберігання без кисню
У зоні свіжості створені трохи кращі умови для продуктів. Тут не зупинено повністю розвиток мікробів, а тільки загальмовано. Знижена температура тільки знижує активність мікробів.

Вакуумні камери для охорони свіжості здатні уповільнити зростання бактерій в багато разів. У камерах з низьким вмістом кисню створені умови для сплячого режиму бактеріям. Холодильники з вакуумними камерами здатні зберегти свіжість продуктів набагато довше.

Технологія вакуумного зберігання досконаліша, ніж нульова зона. В даному випадку задіяні:

безповітряному середовище;
фотокаталізатор;
антикислотний картридж.
Робота механізмів відділу.

Усередині встановлений вакуумний насос. Він викачуванням повітря знижує тиск до 0,8 атм., І видаляє вуглекислий газ.
На поліпшення умов спрямована робота потівоокіслітельних картриджів.
Герметизація відділу перешкоджає волозі випаровуватися. Можна містити овочі, фрукти, сир, м’ясну нарізку без упаковки.
У камері можна маринувати м’ясо. Процес вбирання маринаду проходить швидше, продукти активно насичуються спеціями.

Нова технологія
На ринку України з’явилася модель з серії R-WB720VUC0

– холодильник з новою технологією. Покупцям фірмового магазину Hitachi на Україні представлені моделі зі скляним фасадом в чорному або коричневому кольорі.

Пристрій
R-WB640 це чотиридверний холодильник Hitachi з вакуумним відділенням значних розмірів: 184х90х72 см. Місткість 568 л.

Конструктори в модель Хітачі, електричний холодильник з вакуумною системою збереження свіжості серії R-WB720VUC0

вклали всі передові ідеї.

У нижній частині вакуумного холодильника Hitachi R-WB720VUC0

встановлений з високоміцного скла ящик, який є камерою, звідки викачують повітря. Камера закривається кришкою з силіконовим ущільнювачем. По центру панелі розташована ручка, яка відкриває відсік перед завантаженням продуктами.

Всередині встановлено насос. Відкачування повітря відбувається тільки при закритому боксі. Спеціальний пристрій для вимірювання рівня вакууму здійснює контроль тиску. Для відкачування повітря потрібно не більше 3 хвилин.

Мінімальна окислення в вакуумному відділенні продовжує терміни зберігання делікатних продуктів, довше, ніж в нульовій зоні.

Управляється і встановлюється режим роботи вакуумної камери для продуктів з панелі на дверцятах холодильника.

У даних моделях регулюються дві температурні зони, що б створити необхідні умови оптимальної температури в вакуумному відділенні.

Вакуумне зберігання в холодильнику створені сприятливі умови більш сприятливі умови зберігання продуктів. Життєдіяльність бактерій в камері пригнічується.

Показник збереження свіжості в камері це повна відсутність неприємних запахів. Відчувається тільки природний аромат.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.