Take a fresh look at your lifestyle.

“Хлопці вже починали захлинатися”: у Кривому Розі 13-річний Іван героїчно врятував двох підлітків з під криги

0 94

У місті Кривий Ріг Дніпропетровської області місцевий мешканець 13-річний Іван Сементовський героїчно врятував двох підлітків, які опинилися в ополонці штучної водойми.

Підлітки вирішили погратися на кризі, але провалилися під неї.

Як зазначає Іван, 5 січня він прогулювався з другом поблизу берега водойми. В якийсь момент він почув крики про допомогу.  За словами хлопця, підлітки досить глибоко знаходилися у воді і вже починали захлинатися. Тож хлопець став навколішки і протягнув свою руку для порятунку. Таким чином витяг першого підлітка, а другого – з допомогою перехожого.

“Я з другом гуляв, тут ходив, а тут хлопці каталися на льоду. Ми сюди пішли, я думаю що за крики, почали дуже голосно кричати, я одразу побіг рятувати. І перехожий йшов, почав допомагати. Ми почали витягувати їх. Одного витягнув, потім другого витягнули. подзвонили в “швидку”. “Швидка” приїхала і їх забрала” – розповідає 13-річний Іван Сементовський.

У районному управлінні ДСНС хлопцю вручили подяку.

Відеосюжет про юного рятівника:

“Це дійсно героїчний вчинок, вчинок, який заслуговує на повагу. Дуже дякую його батькам за належне виховання дитини” – зазначає начальник РУ ДСНС України у Дніпропетровській області Олег Січкарук.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.